Nézd meg jól a homokot, már amelyiken látszik, egész különleges színe van, és nagyon puha, bársonyos.
Inkább teszek képet hozzá
Van rajta, egy haltetem , de a homok minősége jól látszik!
Igazad van, csak egy képet raktam föl összehasonlításképpen, amin látszik az egész partszakasz, de az a kép tényleg nem mutatja szépnek. Teszek föl jobb képeket, mert szerintem Vathi Beach bent van a 3 legjobb strand között Thasszoszon!
Szerintem a legjobb a Paradise Beach. Nagyon szép, változatos a part, autóval jól megközelíthető, finom homok van ott, lassan mélyül a víz. Hátránya, hogy mindig sokan vannak ott és általában hullámos a tenger. Szerintem az a partszakasz Thassos reklámja, kirakata.
A második szerintem Makryammos Beach. Gyönyörű fehér a homok, lassan mélyül a víz, sajnos ez is elég zsúfolt.
A harmadik Vathi Beach, eldugott, édeni, nyugodt kis strandocska. A homok világos aranyszínű, finomszemcsés, A víz nagyon tiszta, hullám alig van. Hátránya az előző kettőhöz képest, hogy nincs semmi infrastruktúra, csak azt eheted, ihatod, amit vittél magaddal.
Igazad lehet. Nekem is csak onnan rémlik, hogy fizetni kellett, mert arra emlékszem, hogy sietni kellett a boltocskákban, meg a bazárokban, mert időre vissza kellett érni az autóhoz, mintha a parkolójegy járt volna le...
De lehet, hogy nem jól emlékszem
Ha valaki jár arra (erről a delfinszobros kikötőről van szó) majd megírja, hogy kell-e fizetni
De jó, hogy ilyen képeket is felraktok, könnyebb megjegyezni ha valami kapcsolódik hozzá.
Már tudni fogom melyik a delfines kikötő.
És hogy elvileg fizetős.
A Paradise beachet már sokan emlegették. És úgy tudom nincs is messze Potamiatól. Gyalogosan is el lehet oda jutni?
Már, miért akarnál gyalog menni? Autóval max. 15 perc.
A főútról lekanyarodva, földúton kell menni egy keveset, ezért nem mutatja egészen a partig. De lesz tábla, a földutas szakasz rövid, nem lesz baja az autónak. Ha ügyesek vagytok még árnyékba is tudtok parkolni.
De, két lejáró van, a partra, amit írtam a közelebbire vonatkozik.
Térkép