Szerintem Parga ezerszer különlegesebb hely, mint Vrasna. Mindkét helyen voltam, de nagyságrendekkel jobb helynek tartom Pargát. De persze ez csak az én véleményem. Én elfogult vagyok vele. Szerintem Parga a szárazföld leszebb utazási célpontja.
Üdv: Josza.
Én most jöttem meg Vrasnáról, nagyon szép volt minden, de nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna vágyakozva Pargára.
Sziasztok! Megjöttünk pargarol. Nagyon szép hely,nagyon meleg volt! De többet az aeolussal nem megyünk,nem tudom ilyen ocska buszokal hogy lehet nyaralasokat szervezni és ilyen béna szlovák söföröket honnan szettek össze! Oda felé is,és vissza félé is eltévetünk. Vissza felé háromszor is! se magyarul se német se angolul nem beszéltek! Ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok! farek007@vipmail.hu
Üdv itthon!Remélem töltesz fel képeket, annyira jó lenne még ha csak így is, de újra Pargán járni.
Hello, sziasztok! Egy kissé megilyedve olvasom, hogy ennyire vacak az Aelusnál szlovák busz + sofõrök! Nem lehetne tenni ez ellen? Van aki augusztus 20-i indulással megy Pargara? Tudtok vmit a Sakis apartmanról? Milyen árak vannak Pargan? Farek, a buszon volt azért üdítõ v. á.víz és kávé? Ha igen, remélem nem euróért adják?!
HellÓ! A sakis elég jó,csak nagyon messze van a központol és ráadasul egy hegyen keresztül kell menni ami elég fáraszto! kb 8percnyi sétára van valtos-i strand.Az árak nem vészesek,a sétányon ott mindig drágabak minél távolabb eszel a partol anál olcsobb.A pizzak elég drágák kb 10 eu-tol indulnak,tavernában egy suvlaki,calamari,gyros tányéron 6-9 eu-ig.a buszon volt minden,de csak euroért lehetet vásárolni.A fotoalbum.hu oldalon töltöttem fel képeket.
Köszi Farek a gyors választ, és a hasznos ifókat. Mindját nézem én is a képeket. Egyébként a kihelyezett idegenvez. normális volt érdemes hozzá fordulni fakultatív programokkal kapcsolatban, v. inkább saját magunk tervezzük meg a kirándulásainkat? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de egy kicsit fenntartásaim lettek evvel az utazási irodával kapcsolatban.
Egy fiatal szlovák srác a kinti ivezetö,de nagyon jol beszél magyarul és segitö kész! szombatonként van a jon szigeti kirándulás ahova ö is megy a csoportal mi csak ezen voltunk de ez nagyon szép ez reggel 7-töl este 20-ig tart este 22-re értünk vissza pargara.
Köszi, ez is nagyon hasznos ifó! Ennél a Jón tengeri kirándulásnál Paxosra is ellátogattatok, magába foglalta? Megnéztem a képeket szuperek! Valóban gyönyörû Parga ! Sakisban laktatok?
Igen a sakisban laktunk. A paxos antipaxos az megint egy másik hajout. LENT A Kikötöben van jopár hajo ott esténként lehet jegyet venni másnapra amelyik hajora akarsz ha jol hallotam KB 20-30 EU közÖtt!