Sziasztok. Mi augusztus 1.én indulunk Korfura, még nincs eldöntve hol fogunk megszállni, tudtok ajánlani valami jó helyet? Két gyerek, két felnőtt. Előre is köszi. Az út milyen Thessalonikitől Igoumenitsáig, sok a szerpentin, pálya kész van?
Szerintem kevés lesz. Szállás miatt meg keres vissza a hozzászólásaim között , találsz majd telszámot Benitsesben Szuper kis apartman 4före napi 50euró klimával .Gyerekekkel lehet kaptok még valamennyi kedvezményt. A tulaj beszél magyarul. Mi is ide megyünk majd csak mi ketten.
Sziasztok! Járt már valaki Moraitikán a Panorama Apartmanban? Milyen a felszereltsége? Esetleg vigyünk magunkkal valamit(evőeszköz, hajszárító, vasaló...ilyesmire gondolok).
Szia!
Mi tavaly nyaraltunk Moraitika-n, a Panorama-ban.
Eddig nekem ez az apartman tetszett a legjobban, azok közül, melyekben eddig megfordultunk, de persze ítzlések és pofonok...
Konyha:
alap cuccok vannak, két főre tányér, pohár, evőeszköz, kávés csésze.
Konyharuhát vigyetek!
hajszárító van a fürdőszobában, vagyis hajlehelő de a 40fokban úgyis gyorsan szárad a sörény
Szóval, két épületből áll az apartman, én úgy vettem észre, h a magyarokat az előrébb lévőben szállásolják el, ebben az épületben csak hazánkbéliek voltak, a másik pedig tök üres volt
(szeptember eleje)
a medence nagyon szép és tiszta, sötétben meg van világítva, nagyon hangultaos.
tulajdonképpen sajátunknak tudhattuk, hiszen, mindig csak mi voltunk a partján.
a medence egy terasz részen fekszik, ahonnan gyönyürű a kilátás a tengerre.
minden nap takarítanak, törülközőt cserélnek.
három szintes az ap.; minden szintről látni a tengert, de szerintem, ha tehetitek, kérjetek feljebb lévő szobát, nagyon szép a kilátás, hű a névhez, Panorama.
egyetlen hátulütője a dolognak, h délelőtt tűz oda a nap az erkélyre (kb 7-től), és rögtön 40fokot csinál, így volt, hogy az ágyon reggeliztünk
ha gondolod, küldj egy e-mail címet, és dobok át pár fotót.
Aki jövő héten utazik Korfura, talán jó hír: forróságot jeleznek az időjósok, 38 fok körüli hőmérséklettel. A legmelegebb nap eddig: 08.04
Reméljük így lesz. Nyakig a vízben talán kibírjuk.
Bocsi, az előbb még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a Personal toursról mi a vélemény. Nem igazán ismerem ezt az irodát, és nem is nagyon hallotam róla, hogy ajánlotta volna valaki. Persze ettől még lehet jó. Szerintetek?
Köszi
Jox létrehozott egy kereső csíkot, a topik alján megtalálod. Ha beírod, hogy Galini, vagy Gallini, kiad néhány találatot.
Felelősséget nem vállalok a válaszokért.
Pl.
Idézet:
Messonghiból a vége felé az útnak nem a tenger felőli oldalán látszik egy aránylag nagy épület medencével. Ettől visszafelé mitegy 100 méterre van a Galini appartman. Ez Parti épület, terasza vízbe ér véget. Csak két kettőnél többszemélyes appartmanja van, Egy a víz felé ey a hegy felé. De... Nem tudom igazán konkrétan mi lenne a kérdésed.
Idézet:
Mint virágtündér is mondja a Gallini ap. nagyon jó. Menj fel A Personal Turs oldalára.
Idézet:
Messongiban a Gallini apartmanháznál a víz befelé kb 4-5 m-en kavicsos, de inkább kövesnek mondható, a telepített, fõstrandnál gondolom kiszedték a köveket egy részen, ott homokos a víz széle is egy darabon.