Mi kocsit bérelnénk.Utálnám,ha akkor derülne ki,
h.kell a nemzetközi
Eddig csak Kefaloniával kapcsolatban olvastam ilyesmit.
Kocsi nélkül meg meg leszünk halva ott!Nagyon menősek vagyunk!
Nem tudunk 1 óránál többet heverészni ugyan azon a strandon
Hát....szerintem ez a nemzetközi jogsi minden évben felreppen, de még nem tudok róla, hogy valakinek is valóban be kellett volna mutatni a kölcsönzőnél.
Látom nem Nidribe mentek, így akkor nem Apollonosokkal mentek, nem tud az iroda felvilágosítást adni. Apollonos Paja (idegenvezető) is megerősíthetne, de Ő Nidriben járatos, már évek óta.
Esetleg az index fórumon kérdezz rá, aki nem Nidriben szállt meg, az mit tapasztalt?!
Kétlem, hogy mást mondanak.
Nos, akkor szerintem a másik fórumon még "zaklathatod" Paját, bár idén már nem Ő lesz az idegenvezetőtök!
De ha Ő 4 év alatt nem találkozott ilyen kikötéssel, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz gond a sima jogsival!
Még valami....
Jól döntöttél, hogy átírattad a Sun Rise-be magatokat.
MI a 11-ben voltunk 4 éve....második emelet bal legszélső szoba....isteni.
Kilátás a teraszról:
Szia!
Mi már többször is béreltünk autót, de egyetlen egyszer sem kérték a nemzetközi jogsit a görögök.
Még kefalónián sem.
Szerintem 100-ból max 1 kölcsönzőben kérik. Ha ragaszkodnának hozzá, akkor továbbmész a következő kölcsönzőbe. Ezt ők is tudják, ezért nem is erőltetik.
Szia Atosz.Szerintem a kártyaformátumú jogsit már mindenütt elfogadják.kefalónián főleg
A bérbeadóknak a te jogsid csak a kötelező formaság és annak a szerződésbe való bevezetése.Lezserül kezelték ahol én jártam/nem kevés helyen/ mindenütt.Ha viszont sérül a kocsid akkor, ha nem olyan a szerződésed bitangúl megvágnak...300-400€ -nál kezdődik.Ezt már egy "haladónak sem semmi" leperkálni.Ha nem fizetnél küldik a yardot és nem engednek ki az országból.Rendesek, de nincs szentimentalizmus... De ez itt. off
Meglehet nélküle lenni,csak nem érdemes.Annyit te nem tudsz menni,ha menős vagy,ha nem.Ha a szigetet rendesen be akarod járni, az kocsi nélkül
még nem ment senkinek és neked sem fog.Ez vonatkozik a többi Jón szigetre is nem csak Lefkadára.Nekem el hiheted.Ez különösen vonatkozik a
szigetek nyugati oldalára legfőképp.Persze nem Paxira gondolok elsősorban... Ahová téged a helyi busz elszállít és amilyen időközönként az édes kevés.Persze mindig hozzáteszem ez mindenkinek a magány ügye,csak segíteni akarok ha tényleg sok helyre elszeretnél jutni a szigeten. Ennek az ellenkezőjéről soha senki nem tud meggyőzni,persze nem is kell. Mivel,hogy tudom mi a dörgés csak ezért írok.A fakultatív bejárása a szigetnek, az is csak a szerintük fontosabb helyeket érinti.