Vagy csináld azt,hogy a reptéren fogsz egy taxit,azzal mész a távolsági buszvégre.Egyébént csa tájékoztatásépp:Távolsági buszjegy ára Saloniki-Stavros 6 eu. Ezt nem a sofõrnél kell megvenni,hanem a váróteremben,vagy az se bajha jegy nélkül szállsz fel,mert jön a kaller,attól is tudsz jegyet venni.
A taxi ára Saloniki-Stavros 65-75 eu.Attól függ ki a taxis.
Szia!
Nos a reptér a város szélén van,pont a Kavala felé esõ irányban,ez az E 90 es fõút.Tehát épp ellenkezõ irányban kell bemenned a városba,a reptéren van buszállomás is,bármelyik buszra felszállhatsz,és mondod a sofõrnek,hogy az FPP travel közelében tegyen le.Onnan már pár száz méter a távolsági buszvégállomás.Ott van egy váróterem,forgalmi irodával,ha bemész fönn a falon ki van téve minden távolsági busz járat indulása.Kavala felé általában óránént megy busz,de ki lesz téve Stavrosi busz menetrend is.Arra felszálsz,és kb 1 óra az út Stavrosig,attól függ hány le és felszálló van.Stavrosban a fõtéren fog letenni a busz,onnan már tudod amit beszéltünk hová menj.
Szia! Nápolyba hivtak pár napra de még nem tudom.viszont Bécsben él a kislányom és öt is megkéne néznem.Ami fix hogy repülövel megyek bár nem szeretem.Mivel én mindig busszal és szervezetten voltm igy nem vagyok elég tájékozott az ottani közlekedésröl.snake
Nos igen busz megy Salonikibõl Stavrosba.Illetve Kavalára megy a busz,de megáll minden településen,így Nea Apollonia,Stavros,Vrasna,Asprovalta,és úgy tovább Kavala felé.
Salonikiben ismerõs vagy?Tudod hol a buszvég?
Szívesen mennék,de én vidéki vagyok és nem tudom mivel jönnék haza.
Szia Magdus!
Igen bocsi, most néztem, hogy te messzebbrõl jönnél, mint én. Sajnálom, de talán majd valamikor még összefutunk. Ha mást nem jövõre szilveszterkor, Stavrosban. Az idén nem tudok menni, pedig már évek óta készülõk.
Szia Bridzs!Helló mindenkinek!
A fotókkal szerencsém volt,mert a képek éppen az optimális méretben készültek,így csak kissebb nehézségeim akadtak /bénázás/ a feltöltéssel.
Általában a családdal nyaralunk,de az idén kivételesen lányos bulit csaptunk.A b.-nõmmel és annak ismerõseivel utaztam,Kicsit tartottam is tõle,utóbb kiderült feleslegesen.
Mi hetente összefutunk és a program is nagyon hasonló a tiétekhez.Emlékezgetunk,nosztalgiázunk,nagyokatat röhögcsélünk és tervezzük a jövõt.
Õszintén szólva ilyen vacak szállással még nem volt dolgom,de ez sem maradt rossz élmény,mert ezen is annyit vihogtunk,h.csoda,h.a szomszédaink megállták szó nélkül.Mellesleg északi fekvésû szobánk volt,a nap 3perc16másodpercig sütötte,mi meg plédekbe burkolozva üldögéltünk,h.legalább a filling meglegyen és fûtöttünk a rezsóval,ami egy kicsit rázott csak.Ettõl függetlenül a napos oldal teljesen korrekt volt és akár holnap visszamennénk.
Itt vagyok én is,nem vesztem ám el.
Sajnos úgy néz ki,hogy az idén a stavrosi szilveszter kimarad.
A család leszavazott.Õk úgy vannak vele,ha Görögország akkor csak nyár lehet.