Szia Kiflic.
Ennél több hely már nem fért volna bele. Volt ahol csak egy-két órát maradtunk. Az elkerülőn nem mentem. A mustárról csak annyit, hogy nagyon kevés van benne, szinte észre sem veszed. Ha szólsz nem raknak bele. A Genna tónál voltunk mi is, ezt elfelejtettem leirni. A vizesést viszont nem találtam meg. Alikre érdemes korán reggel menni. Itt viszont ezt az éttermet nem ajánlom.
http://gallery.site.hu/d/21167321-2/437.JPG
Erre vártunk kb 30 percet, ráadásul nem volt valami finom.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, akkor meg tudnád mondani, hogy mennyibe jött ki az úti költség (benzin) és a pályadíjak összesen? A kompdíjakat már sikeresen megtudtam a szuper beszámolódból.
Köszönöm szépen a segítségedet!
Thassos csodálatos, úgy, ahogy van. A girosba mi rögtön a rendeléskor elmondtuk mit ne tegyenek, mert sok helyen alapból megy a ketchup mustár (és nem csak Thassoson). A Genna tó számunkra felejtős volt. Én többet vártam, mert a képek többet is mutatnak. Még a mi általunk készítettek is, így utólag visszanézve.
Sziasztok!
Tud esetleg Valaki idei autókölcsönzős árakról valamit? 2-3 napra kis kategóriás autó. Amennyiben szeretném, akkor adnak hozzá autós gyerek ülést? Köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Ugye a kompok háromnegyed óránként járnak?
A múltkor sikerült megnéznem, most meg nem jön be az a kompos oldal. De ha ilyen sűrűn jár, akkor nem érdemes nézegetni a menetrendet.
Larik.
Az üzemanyagot elég nehéz lenne kiszámolnom, ugyanis tankoltam itthon, szerbiában, és Macedoniában is. Ráadásul midezt három különböző pénzben fizettem ki. A pályadijak összesen 41 euroba kerültek, ebben benne van a görög pálya is oda vissza.
Olvastam a beszámolót, úgy látom jól éreztétek magatokat. Várható volt, hogy sok minden kimarad majd, az idő rövidsége miatt. Ha jól gondolom, akkor Kastro is ezek közé tartozik. Lesz még legközelebb?