Már ma utaznék vissza, de ahhoz lóvé is kellene, meg szabi az asszonynak. Képet már küldtem a fotópályázatra, de sajna csak 1-et lehet a pályázati kiírás szerint, és rohadt nehéz volt 1 fotómat kiválasztani. Lehet, hogy nem is a legjobbat választottam, de ez úgyis relatív. Az döntött egy skalai napernyős strand-fotó mellett, hogy a színek megígéztek
Párom el sem akart jönni, közölte még 2 hétig maradni akar.
(pedig úgy indultunk el, hogy 14 nap az borzalmasan sok neki egy szigeten, mit fog Ő ott csinálni?!)
Na igen.....én is néztem, 1 kép?! Hát az nem kép! Legalábbis, mikor a szívedhez sok-sok kép közel áll, és nagyon tetszik.
Tegnap szelektáltam 2 676 képből, még így is 1 785 képnek fel kellene csúsznia a kep.tar.hu-ra. És ez csak a publikus képek!
Na akkor ebből válassz EGY darabot!))))
Nem egyszerű.
Igen, sejtettem, hogy szerdán is megy, mert a Navaggio-öbölben "eljátszották", hogy otthagynak minket és a kapitány azt mondta, hogy találkozunk következő szerdán , csak azért nem voltam biztos benne, mert az ETAM Lassiban csak szombatra szervezi meg a Scalaba való átbuszoztatást.
Remek! Be kell pótolnunk a mulasztást.
Casmir: Tényleg kell az ilyen gyönyörű helyekhez 2 hét. Mi 3 éve 2 hetet töltöttünk Zantén, de mégsem jött össze a Kék barlangok, ezért bepótoljuk , mégha kefalóniáról kell is áthajóznunk. sajnos az idén csak egy hétre telt....
Na igen a kék barlangok.)))
Azt én is szerettem volna látni, de választást most a párom kezében hagytam, Ő pedig a mitológia és a történelem miatt Ithakát választotta.
Mi már láttuk a szigetet....majd egyszer eljutok a kék barlangokhoz is, ha meg nem, akkor ennek így kellett történnie.
Kefalónia így is adott annyi szépséget, hogy nem volt igazán hiány érzetem...csak mélyen tudtam, Zakyntos nincs messze....ha nem volt pára, akkor szépen látszott. Esténként a fényei mint kis ékkövek a tengerben villództak.