Sziasztok!
Tegnap érkeztünk Nidribe! Most 28 fok van, de az esték még hidegek!
Néhány info az útról:
szerb autópálya dijak: 3,5EUR, 2,5EUR, 7,5EUR, 2,5EUR (A belgrádi hid járható)
macedón autópálya dijak: 1EUR, 2EUR, 1EUR
görög autópálya: 2EUR, alagút 3EUR
A magyar-szerb határ fél óra, a szerb-maci határ 2 perc volt. A macik a zöldkártyát és a forgalmit kérték el.
Nidri megint fel van túrva, csatornáznak...talán júniusra befejezik. Mindenki szépitgeti az üzletét és vidáman készülődik a szezonra!
Üdv,
Miti
Hááát...feldobtam mindent otthon és ide költöztem a Paradicsomba. Röviden ennyi
Neked külön hír, sajnos nem jó, hogy Egremni fölött megszűnt a jó kis joghurtos-gyümölcsös hely:-(
Te leszel a helyi kihelyezett idegenvezetőnk
Minden infóra szükségünk van,amit csak be tudsz szerezni!
Irigylem a bátorságod-bár az indíttatásod nem ismerem-hogy belevágtál!
Azt hiszem itt a fórumon szinte mindenki el tudná képzelni akár a hátralevő éveket is vhol Görögországban
Üdv,Macsosz
ui:mindjárt megyek utánad.ezt a pár napot fél lábon is kibírom
Sziasztok!
Helyzetjelentés Lefkadáról Itt ülök Perigialiban és várom a souvlakit:-) Nidrit megint feltúrták, de már alakul a helyzet. Mindenki fel van pörögve, fest, takarít és készül a turisták fogadására. Azt mondják, a gazdasági válságnak semmi jele egyelőre.
Érdekes, hogy minimum 25 fok van napközben, de sok görögnek ez még kabátos, pulóveres idő de az esték még tényleg hűvösek. A sziget virágba borult, sajnos az illatot nem tudom csatolni a hozzászóláshoz.
Voltunk Porto Katsikin, a világítotoronynál és a sziget legmagasabb pontjáról is megcsodáltuk a kilátást, de még sehol egy turista...
Szívesen segítek és adok tippeket, ha jöttök, megtaláltok Nidriben a Fantastica tavernában (a templommal szemben).
Addig is ha kérdésetek van hajrá!
Nem tudom, jó helyre írom-e? Lefkadán vajon vannak kullancsok? Ezt azért szeretném tudni, mert az idén kutyás nyaralás lesz, s nem szeretném, ha meglepetés érne.
A választ sajnos nem tudom, de a kérdésed nagyon, nagyon aranyos!!!!!!
Viszont lehetne indítani egy topikot - ha jól tudom, ilyen még nincs itt a hellasz-on - ahol a kis kedvenceinkkel való utazással, az ő utaztatásukkal kapcsolatlatos dolgokról lenne szó!
Azt hiszem, meg is nyitom