Igen, köszönöm
Még annyit: a polipot mennyire kell keresni a parttól, és milyen mélységben?
Teljesen változó, találkoztam már kisebb mint 1 méteres vízben is vele, de inkább 2-4 méteresben szoktam keresgélni. Sziklahasadékokban vannak megbújva. Ahol látsz rákdarabokat vagy sok kagyló házat 1 kupacon, ott biztos lakik egy a környéken! Nehéz észrevenni mert színváltós és felveszi a környezete színét, ha megbújik. Ha ajánlhatom nagyon lassan ússz a víz felszínén és jól nézz körül minden hasadékban.......
Sziasztok.
Pénteken utazom sartiba tudnátok segiteni hol lehet olcson valamilyen jármüvet bérelni pl:robogo,quad,és hogy mennyibe kerül.
És jo lenne egy két jo tanács is mert még soha sem voltam még
Csak egy oldalt kellene ahhoz visszaolvasnod, hogy megtudd. Ericsike napi 10 euróért bérelt motort Sassostól.
Ajánlom, hogy olvass vissza egy kicsit legalább, jöttek páran már haza idén Sartiból.
Aktuális árakról itt olvashatsz.
http://www.hellasz.hu/forum/vi.....&start=360
Azt olvastam az imént hogy görögben csak 23.életévét betöltött (és egy év vezetői tapasztalattal rendelkező)személy bérelhet csak motort.Tudtok erről valamit?Barátomnak 2éves tapasztalata van kocsin és motoron is de még csak 19 éves.De nagyon szeretnénk robogót bérelni és itthon jo lenne előre megtervezni a robogózáshoz az útitervet ezért nem ártana tudni.Előre is köszi a segítséget.
Azt olvastam az imént hogy görögben csak 23.életévét betöltött (és egy év vezetői tapasztalattal rendelkező)személy bérelhet csak motort.Tudtok erről valamit?Barátomnak 2éves tapasztalata van kocsin és motoron is de még csak 19 éves.De nagyon szeretnénk robogót bérelni és itthon jo lenne előre megtervezni a robogózáshoz az útitervet ezért nem ártana tudni.Előre is köszi a segítséget.
Á.......! Kacsa! Megvan a jogsi, kapsz robogót. A kutya nem fogja nézni, hogy hány éves vagy és azt sem hogy mióta van meg!
Ez igy igaz!Senki nem foglalkozik vele.Sőt!!!Bukósisakot is csak a turisták használnak!
Egyébként Mészinek üzenem hogy Angellonál is 10 euróért béreltünk robogót 1 napra, elég jó volt, 2 személyes 80 ccm3!Autót meg 50 euróért 1 napra (Hyundai Accentet).Amennyivel elhozod, annyival kell visszavinni.
Sassosnál egy quad asszem 60 euró volt.
Úgy várom már hogy menjünk,olyan izgalomban vagyok és olyan lassan telik az idő.bezzeg sartin nagyon gyorsan el fog telni az egy hét.csak menjünk már,legyen már jövöhét péntek!!!bár még nincs fürdöruhám:-)hihi
Más is ennyire izgult előtte?
Nem tudjátok, hogy van-e még 10%os kedvezmény Sassosnál? 2006-ban lehetett letölteni vhonnan egy kupont, amiért 10%-ot elengedett, ilyet most nem találtam. Tapasztalatok?