Így van egész pontosan "Budapest, Soroksári Tesco parkolója, a benzinkúthoz közeli oldalon 08:30-kor."
Egy hét múlva ti már a buszon lesztek, és robogtok Szeged felé.
Csincsi, megvan a részvételi jegyem. Hurrá!!! 11.10-kor szállunk fel Szegeden. És vissza állítólag csak délután indulunk. Ez is nagyon jó, mert akkor még aznap tudunk fürdeni, búcsúzni...
szia Eszter!
Ti is a Sakis-ban fogtok lakni, mint az ifjú pár (Csincsiék) - és mint majd mi is...
mert akkor váltásban Veletek is fogunk találkozni!
Nektek már csak néhány nap, de már mi is 20 alatt vagyunk!!!
Hát igen, rohan az idõ, a ti utatok is eljön lassan. Tényleg váltani fogjuk egymást. Akkor nem szeretnék veletek találkozni. Nekünk az már rosszat jelent....
A Sakis szerintem nagyon jó hely. Eddig még senki nem panaszkodott. És gyönyörû zöldben van...
Nem jól vetted ki, lehet hogy kicsit problémásan fogalmazok.
Mi is a Sakisban leszünk. Még a Vagia apartmant nézegettem anno, de ott vagy egy olyan studio, aminek nincs ablaka. És amilyen "mázlisták" szoktunk lenni, biztosan azt kaptuk volna. Ezért inkább maradt a Sakis. Bár innen elég sokat kell gyalogolni, de legalább nem szedünk fel semmit a nyaralás alatt, nem igaz???
Szerintem Anikó nem errõl írt hanem a Sieren villáról. (ha jól tudom-írom) De elég rémisztõ, hogy egyjáltalán van ilyen...
Nem vagyok egy "soha semmi nem jó" típus, de azért ez mégiscsak sok.
Szerintem a Sakissal nekünk nem lesz gond. Az is tetszik, hogy a háziaktól lehet friss zöldséget venni, ettõl olyan családias az egész.
hát igen, valóban megdöbbentõ, hogy ilyen még létezik....
én is inkább pozitívan szoktam hozzáállni a dolgokhoz, de egyszer egy hasonló szituációban én is kiakadtam (Krétán 4 csillagos szállodában akartak nekünk adni egy cselédszobát, aminek az egyetlen pici ablaka a folyosóra nyílt...).
a Sakis-ról eddig tényleg csak jókat hallottam/olvastam - biztos szuper hely lesz. bárcsak látnám már!
Én nemrég ezt hallottam:
utazási iroda ajánlata: kilátás a tengerre. Valóság: a WC-ben ha felállsz egy kisszékre tényleg látod a tengert. De ez már off.
Szóval Parga, várjuk 1000-er. Ha sikerül találkozni, minden hasznos infot átadunk!!!
...Szerintem a Sakissal nekünk nem lesz gond. Az is tetszik, hogy a háziaktól lehet friss zöldséget venni, ettõl olyan családias az egész.
Szia Eszter!
Biztos nem lesz semmi gond. A háziak különösen nagyon kedves emberek.
Mikor hazajöttünk a néni még sírt is. A bácsi úgy nem tudott elmenni a teraszunk elõtt, hogy valami apró ajándékot ne adjon nekünk. Paradicsomot, paprikát, gyümölcsöket, még házi sajtot is kaptunk. Akkor érett a kaki nevû gyümölcs. Akkora és nevével ellentétben úgy néz ki, mint egy paradicsom, csak fán terem és narancssárga. Mi még nem láttunk olyat soha. Látta, hogy nagyon nézzük, hogy mi a fene lehet ez, és ünneplõ ruhában felmászott a fára és szedett nekünk belõle, hogy megkóstoljuk. Állati finom. Puha, mint a paradicsom, apró ehetõ magjai vannak és valahol az õszibarack és a sárgadinnye között van az íze. Hát ilyenek.
Üdv: Josza
Josza, ennek nagyon örülök, én is olyan barátkozós "fazon" vagyok. Már gondoltam is rá, hogy ha csinálok valami finomat, majd viszek át kóstolót. Az ilyen kis élmények még szebbé teszik a nyarlást.