Helló! Ha beírod a Google-ba az apartman nevét, és azt hogy Nidri, több találatot is kiad, ott van egy pár kép. Én is szívesen veszem, ha valaki a Sun Riseről tesz fel képet, mert mi is oda megyünk.
Bocsánat, most nézem, nincs benne, mindjárt teszek fel.
Készítettem egy új albumot....ami csak az apartmanról szól!
Szoba belső, lépcsőház és a recepció!
Meg talán a 11.-es szoba kilátása is rajta van, de az már a Lefkadai képeimben látható egyébként is.
Kis türelem, mert a rendszer vélhetőleg holnap jeleníti meg az új albumot.
Jaaaa....a konyha olyan kicsi a bejárati ajtó rányílik és a fürdő ajtóval szemben van!
Recepció
Belső lépcsőház
"Hátsó" szobákról Nidri öbölre lehet rálátni.
Utcai szobákból meg az Onassis szigetekre látni...11. szoba kilátása:
Azt hallottam, hogy itt lent a bal sarokban még épülő félben hagyott medence már kész!!!!!!!!!
Szia Casmír! Nagyon jók a képek! Mi júli 26-án megyünk a Sun Risebe. Még arról írj egy pár szót, hogy milyen az apartman felszereltsége? Edények, evőeszközök, törölköző, stb. Van-e a közelben kis bolt ahol a napi vásárlást le lehet bonyolítani, vagy csak Nidriben? Előre is köszi.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi az első évben voltunk és a 2. vagy a 3. turnussal, így azóta azért változhatott sok minden.
De az apartman akkor is jól fel volt szerelve....az alap felszereltség meg volt.
Mondjuk én egy nagyobb éles szeletelő (szalámi, kenyér) kést mindig viszek magammal. De másban nem éreztem hiányt.
Nagy főzést ugyan mi nem rendeztünk, de a földszinten volt egy házaspár, akik fagyasztva hoztak húst, felkészülve arra, hogy Ők minden nap főznek. Azt hiszem nekik csak a tészta szűrő, ami hiányzott. De ez azt hiszem egy apartmanban sincs!
Jaaa....törölköző sem volt, az még nem jellemző most sem az apartmanokban. Viszont takarítás sűrűn volt.
Kis bolt?
Nidri felé menet, az apartman utcájából lejövet közvetlenül a kanyarban volt jobb oldalon egy isteni kis pékség.....))
Vele szemben egy benzinkút kibővítve, zöldséges és élelmiszerből mindenből egy kicsi. Valamivel drágább volt mint Nidri, de közel volt, nem kellett cipelni a karton vizet, vagy a dinnyét.
Pékséget imádtam, nagyon aranyos pasika volt akkor a tulaj.
Alapban mi robogót béreltünk és a fontosabb dolgokat a fővárosban nagyobb boltokban vettünk olcsóbban.
-törölt nick 12762 | #134820 | 2010-05-18 09:18:05 | Válasz a #134806. hsz-ra
Köszi a képeket
Most tudatlanságom mocsarából felbuzog bennem a gyermeki őszinteség: a Sun Rise nem Nidriben van? És a Filio?
Kotyi! Minden nap eleneklem, hogy `Suss fel nap` es a nap mar ki is sutott, de csak 20 fok van... Egyebkent pont a jo idore fogtok ideerni, jovo het vegen kezd javulni. Ha barmilyen segitseg kell, megtalaltok Nidriben a Metaxas orvosi rendeloben