Szoktunk látni delfineket,de képem sajnos nincs róluk,mivel super gépem sincs ...mire opcionál a fényzőgépem ők már a vízben vannak rég és viháncolnak rajtam:)
Hát nem tudom!! Lefkada az Ő érintetlenségével....
Mi is 2006-ban voltunk -igaz aug elején - és nem volt egy gurítható 4 kerekű járgány, amit kibérelhettünk volna, mert az olaszok minden guruló dolgot lefoglaltak, mielőtt elárasztották volna a szigetet. Augusztus
elején aztán meg is érkeztek. Eddig csak Lefkadán nem sikerült autót bérelnünk.
OFF
Bocsánat, az kimaradt, hogy mi mindig 06. hó végén megyünk, kicsit csúszunk át a júliusba.
Mi ott motort béreltünk, teljesen tökéletes a sziget erre.
A szigeten valóban július végén és augusztusban sok a turista és a görög nyaraló.
Hát nézem a Google Earth-ön, a városkát csak-csak megtalálom, de a beach-et nem. Semmilyen út nem visz a partra!
Angela01 | #145120 | 2010-07-21 09:58:39 | Melyik szállás?
Kedves Mindenki!
Mi már nagyon régóta tervezzük, hogy elutazunk Kefaloniára. Az Imperátor vagy az Ibusz utazási irodával utaznánk, de a szállással kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni. Melyik várost ajánlanátok, Lassit vagy Svoronata-t, illetve melyik apartmant, Alexandra, Marina vagy Barbara? Jelenleg az Imperátornál az Alexandra apartmant hirdették meg last minute-al, de nekem azért jobban tetszik a Marina vagy a Barbara... De ha nem lesz hely, nem szeretnék lecsúszni az Alexandráról sem. Ja amúgy fiatalok vagyunk
Hm....pedig a Pefanistól kapott térképen is rajta volt és ha jól emlékszem, nem is sárgával volt jelezve. Sőt...az út sem volt köves, murvás, jól járható betonút volt.
Írd be alul a keresőbe egyenként az apartmanok nevét és oldalakon át olvashatod az elmúlt néhány év és az idei véleményeket is mindegyik szállásról.
Ha még ezek után is lennének kérdéseid, írj, biztosan lesz, aki pontos infóval tud és fog segíteni.
Szia Marcsi! Csak kérdezném, ha mindenki panaszkodik hogy a kora délelötti órákban még nem olyan szép a Navajjo a fényviszonyok miatt akkor miért nem lehet a programot úgy beosztani hogy ne a Navajjo-val kezdödjön hanem pl. pont forditva hogy az legyen az utolsó, vagy esetleg valamelyik közbensö program?
Így már egészen más a leányzó fekvése
De ki a huzat az a Pefanis?
És most akkor melyik beach a kettő közül? Bár gondolom az Alaties (az Ag. Ierousalim nekem nem tetszett az előzetesen talált képek alapján).
sanchez!
Ez már többünknek eszébe jutott (nem sok ész kellet hozzá - mármint nekünk), én alapból ezt kérdeztem, de persze ezt csak a kapitány tudja Neked megválaszolni - nyílván engedélyfüggő is a dolog, de én sem igazán értem
Tök logikus lenne, Alykes-Alikanason kezdenénk (mondjuk sok látnivaló ott speciel nincs, mi a csatorna mentén felsétáltunk, nézegettük a partján üzekedő tengeri nyulakat, bevásároltunk egy ajándékboltban, és visszafelé a tengerparton sétáltunk, de az olyan zsúfolt volt, hogy nem volt kedvünk leragadni, ráadásul homokos, mi meg nem akartunk a vissza hajóúton sercegni Ezután jönne a java, a Kék barlangok, a pancsi, és a végére a Navaggio Bay. Én kevesebb Alykessel és a végén 2 óra Navaggióval tenném tökéletessé a programot4
Marcsi, adott a feladat Próbáld rábeszélni a kapitányt egy fordított verzióval, és több idővel a Navaggiónál, kevesebbel Alykesben!
Szerintem sokunk nevében beszélek.
Ja, persze előtte egyeztess a főnökeiddel