Már régóta tervezzük, de eddig még nem sikerült eljutnunk Korfuról Paxosra. Talán majd most!
Arra gondoltam, elrobogunk a fővárosba és nézünk helyi görög irodákat, akik hajójegyet árulnak - reggel mennénk, este jönnénk.
Van esetleg tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Vagy olyan iroda, jegyárusító bódé, amit szívesen ajánlanátok? Illetve tudtok-e ~árakat mondani?
Vízitaxi is érdekelne, az talán olcsóbb.
Sziasztok. Mi multheten jottunk haza Corfurol . Ha valakit erdekelnek friss infok szivesen allok rendelkezesere . Annyit eltudok mondani , hogy ha valaki ott jar feltetlen latogasson el Paxi szigetere . Ha valakit erdekel priviben kuldok kepeket is . Jooo nyaralast mindenkinek Pussz Robert
Huhú. Írnál kicsit arról, hogyan jutottatok el Paxira, kérlek?
Gondolom, hogy hajóval, de honnan, mennyiért, és mennyi ideig voltatok ott stb.?
Előre is köszönöm!
Oks, hát, akkor lehet, hogy legurulunk Lefkimibe.
Köszi!
~Árakat nem tudsz esetleg? Sokat szörföztem már a neten, de igazából nem lettem sokkal okosabb.
(Az indexes Korfuról fórumon nem vagy tag véletlenül?)
Június 24-én megyek Sidariba és nagyon örülnék, ha megírnád, mennyibe kerülnek az alapvető élelmiszerek a boltokban, valamint azt, hogy Paxi szigetére hogy a legegyszerűbb eljutni. Én eddig csak szárnyashajót találtam, ami a fővárosi kikötőből indul.