Kb 4 méter séta , aztán van egy 3-4 méteres szakasz ahol 2 méter körüli a víz ( valószinűleg a hullámzástól alakult ki ez a sáv ) ,utána még 2-3 métert tudsz megtenni lábon . Utána igencsak növeszteni kell az uszonyokat .
Vigyázat , ittmár befelé visz az áramlat .
Remélem érthetően leírtam a tapasztalatomat !
Szerintem Stavrosnak sokkal jobb a partja homokos, tiszta, lassan mélyülő kb.100-150m után is derékig ért) és átsétálhatsz Asprovaltára ha van kedved (igaz vagy fordítva).
Teljesen igaza van hajnal79-nek .
Augusztusban kipróbálom, hogy milyen középen ( Nea Vrasna ), már le is foglaltam a szállást . 2008-ban voltam utoljára Görögbe .
Remélem idén is rengeteg élménnyel térhetek haza !
Köszi a tapasztalatokat ! Most egy kicsit megszeppentünk. Négyen megyünk, tegnap foglaltunk az Apollonnál. A lányoknak nem éppen erősségük az úszás, úgy tűnik a part mentén leszünk kénytelenek lehorgonyozni.
Még egy kérésem lenne, nem tudna valaki néhány fotót küldeni a Panagiotis apartmanról ? A neten sajnos nem találtam mást csak ami az utazási iroda ajánlatában van. fgyenge65@freemail.hu Köszönöm.
Olvastam, hogy járt itt már pár ember a Stella apartmanban. Kérdésem az lenne, hogy nagyon messze van a parttól ez a szállás? Válaszotokat előre is köszönöm!
Ha jól számolom 3 vagy 4 utca a tenger gyalog. A ház az utolsó soron van. Ez kb lassú sétával 4-5 perc. Itt igazán nincsenek távolságok. Mi ott voltunk tavaly is 2 hetet, nagyon szerettük. A mögötte lévő ház túloldalán van a főút, és ha azon átmész ott van egy nagy diszkont áruház, olcsón és gyorsan be tudsz vásárolni. Mi emeleti szobába voltunk, jó és szép volt.
Remélem egy apartmanra gondolunk, ez egy barack, v rózsaszin ház.
Van kertje, kis kiülővel ami fedett, faasztallal.
Vrasna és Asprovalta központja gyalog 15 perc kb. Nyugis, csendes, és tiszta hely.
Köszönöm szépen AGICA2!
Én a képeken úgy látom, hogy fehér az apartman, de végül is mindegy, nagyon nem lehet messze a tenger. Stavrost úgy ismerem, mint a tenyeremet, de Asprovaltán még csak átutazóban voltam. De ismerem magam, hogy görög földön teljesen mindegy, hogy hol vagyok, mindenhol jól érzem magam:-)
Köszönöm!
Ó AGICA2, dehogy haragszom, sőt köszönöm amiket írtál, nagyon sok hasznos infó volt!!!
Remélem olvassa majd valaki ezt a topikot, aki esetleg ismeri ezt a szállást.