Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert lenne egy-két kérdésem. Mi idén megyünk először Görögországba, és mint sok magyar... hát, mi is olcsó szállást keresünk. Loutrákiba szeretnénk menni (vagy környékére 20-30 km-es körzetben). Június 14-től egy hétre. Tudnátok segíteni, hogy hol találok olcsó apartmant, magánházat 4-5 fő részére? Már nagyon sokat kerestem, az egész estét eltöltöttem vele, de nem igazán voltam eredményes. Gondolom, hogy itt biztos tudtok hasznos információval szolgálni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Eza környék nem az olcsóságáról híres , Én ezt találtam, reggelivel és négy felnőttre 53 és 70 euró/éj áron:
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert lenne egy-két kérdésem. Mi idén megyünk először Görögországba, és mint sok magyar... hát, mi is olcsó szállást keresünk. Loutrákiba szeretnénk menni (vagy környékére 20-30 km-es körzetben). Június 14-től egy hétre. Tudnátok segíteni, hogy hol találok olcsó apartmant, magánházat 4-5 fő részére? Már nagyon sokat kerestem, az egész estét eltöltöttem vele, de nem igazán voltam eredményes. Gondolom, hogy itt biztos tudtok hasznos információval szolgálni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Az egyik legjobb szálláskereső a www.greeka.com itt találhatsz szállást árak, férőhelyek szerint. Itt kiválasztod az apartmant, hotelt és kitölthetsz egy érdeklődő ürlapot és kedvezményes árakról küldenek emailt.
Üdv Niki
Tavaly barátnőm találta egy tuti szállást Sartin.
Van valamilyen netes oldal, ahol olyan szállások vannak a görög tengerparton, amit közvetlenül a tulajdonosok adnak ki? (az utazási irodák haszna nélkül olcsóbb volt ez a sart-is szállás is, meg mehettünk pl. 10 napra, nem turnusokhoz igazodva, várakozni se kellett a határokon).
Ez a lista engem is /meg gondolom másokat is/ érdekelne, ha van ilyen. köszike
Tavaly barátnőm találta egy tuti szállást Sartin.
Van valamilyen netes oldal, ahol olyan szállások vannak a görög tengerparton, amit közvetlenül a tulajdonosok adnak ki? (az utazási irodák haszna nélkül olcsóbb volt ez a sart-is szállás is, meg mehettünk pl. 10 napra, nem turnusokhoz igazodva, várakozni se kellett a határokon).
Lélekben már felkészültem a sátrazásra, campingben majd csak akad (remélem max 2 éjszakára ) hely. :) Egyetlen 1x aludtam sátorban, de nagyon kemény volt az Anyaföld .Tegnap beszereztük a hozzávalókat, most már csak azt kell majd keresni-mármint campinget. Aztán vasárnap estétől hátha lesz valahol jó kis apartman.