Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 20 21 22 ... 78 79 80   >
Üzenet
  Adrikanemeth | #90859 Üzenet | 2009-02-21 12:50:49 |
Szia Molotov!
Köszi az infokat! Nekünk ez lesz a 6. görög utunk, igazából már mi is rájöttünk a férjemmel, hogy nem mindig a telepített idegenvezetőnek van igaza a tavernákkal kapcsolatban. Sartin jártunk úgy, hogy azt mondtuk, hogy soha többet nem ülünk fel másnak, majd ha mi is kipróbáltuk, na majd akkor. Az ottani idegenvezető nagyon preferált egy éttermet, még kedvezményre jogosító kártyát is adtak és lám, mint ahogy Te is írtad a magyar személyzet volt a legbunkóbb. A pincér stílusáról meg nem is írok semmit, mert minősíthetetlen volt!!!Szóval köszi a jó tanácsokat!
Örülök, hogy írtál a Porto Carras-ba való átruccanási lehetőségről. Ha lesz rá lehetőség biztos átmegyünk. A viteldíj meg nevetségesen alacsony.:)Szerencsére!!!icon_smile.gif
A csütörtöki piacról illetve a piac választékáról, -itt italokra is gondolok-,tudnál nekem írni?
Előre is köszi a választ!Üdv:Adri
  Molotov | #90985 Üzenet | 2009-02-23 10:39:40 | Válasz a #90859. hsz-ra Előzmény #90859
Szia Adri!

A csütörtöki piac csúcsszuper volt, legalábbis amikor mi voltunk. Amúgy semmi extrára ne számíts, de nagyon jól el lehet nézelődni és vásárolgatni. Mi nem sok mindent vettünk, de ott kaptam egy szép ezüstmedált ami azóta is a kocsi visszapillantóján fityeg. Szóval elsősorban élelmiszereket és ruhaneműt lehetett kapni, úgy mint egy átlagos magyar piacon. De itt volt sokféle friss tengeri hal, egészen extrák is, olyan zöldségek és gyümölcsök frissen amilyenekkel itthon nem sűrűn találkozhatsz vagy legalábbis nem ilyen gusztákkal.
Akkor is két standon árultak bort és czipurót. Az egyiknél nem lehetett kóstolni és az árak sem voltak kiírva, úgyhogy arról nem nagyon tudok nyilatkozni. Ha kb. ugyanott lesznek a standok, akkor mi attól az árustól vettünk, aki a kikötő felőli végén volt a piacnak és nem a part felőli oldalon. Szóval isteni édes vörösbort vettünk, kóstolni lehetett, czipuróból pedig kétféle volt, 45 és 55 %-os. Mi a gyengébbiket vettük, annak jobban kijött az íze, mai napig a sírógörcs kerülget, ha belegondolok, hogy vehettünk volna többet is belőle... icon_cry.gif
  álmoska | #94148 Üzenet | 2009-04-02 20:34:05 | Válasz a #53386. hsz-ra Előzmény #53386
Szia Zsofi icon_lol.gif
Én is megyek marmarasra júli7-21.-ig igaz tütvel icon_razz.gif , meg a kis család(a két icon_twisted.gif gyermekemmel) lehetséges, hogy találkozunk kint. A kis családom is nagyon szereti görögországot, sok helyen megfordultunk. Most ezt választotta a nejem mivel ezt kaptuk meg ócson icon_razz.gif , icon_arrow.gif (Alexandra ap. tengerre néző szoba 3 emelet de, hogy melyik még nem tudjuk). Sajna sok mindent misem tudunk róla, de minden infonak örülünk. icon_lol.gif
Üdv.: Szabi
  Ericsike69 | #94169 Üzenet | 2009-04-03 08:07:21 | Válasz a #94148. hsz-ra Előzmény #94148
Szia Álmoska! Zsófiék tavaly voltak Marmarasom 2008 hozzászólásra válaszoltál. icon_rolleyes.gif Mi is az Alexandrába voltunk a 3-dik emeleti tengerrenéző szobába nagyon király volt. icon_lol.gif Nagyon szép a tenger mindenféle part megtalálható sziklás homokos. Mi is vissza látogatunk, idén Sartiba lessz a szállásunk. icon_lol.gif Szia Erika
  álmoska | #95790 Üzenet | 2009-04-21 14:10:47 |
Szia Erika
icon_lol.gif Mi 2005-2007-ben voltunk a gyerekekkel Sartin jó hely a strand tiszta és homokos, kajálni mi az Avrában ettünk (mind a kétszer icon_wink.gif ) jó volt akaja és barátságosak voltak. A falu kicsi sok látnivaló nincs, de ha motorozni akartok akkor azt érdemes, mert több helyre ellehet jutni. ([Sassos] alku van, a nénik fenekére vigyázni "paskolos"). pl. napospart? napernyőt vinni mert az árnyékos helyek ált. gránátosak (németek).
Ha netán tudsz akkor Neo marmaras árakra kiváncsi lennék mert előre nem fizettük be a félpanziot (kint akarunk majd befizetni icon_cool.gif , Sartin is ezt tettük, olcsobb volt kb. 1500,- fejenként 14 napnál ez már jelentős összeg icon_razz.gif ). Marmarason mit érdemes megnézni? kocsival megyünk és utazgatni körbe nézni is akarunk.
Üdv: Szabi
  Ericsike69 | #95928 Üzenet | 2009-04-22 08:57:29 | Válasz a #95790. hsz-ra Előzmény #95790
Szia Álmoska! Érdemes elmenni hajókirándulásra nagyon klassz első megálló teknősbéka sziget nyíltvizi fürdőzés átmegy a Kasszandra félszigetre ott egyórás vásárlási lehetőség utánna további hajókázás egy szép parton kikötés fürdőzés vissza indulás kajálás a hajó legénysége főz. Vissza felé ismét hajóról lehetett ugrálni bedobtak egy üveg bort az kellet felhozni a vízalol 25 euro/fő. Csütörtökönként van piac nekünk az is tetszett. A parton érdemes elsétálni a szállodákhoz simán belehetett menni a medencékhez ott is eltötöttünk egy napot nagyon szép igényes gyerekeknek klassz medencék vannak van pezsgőfürdő is. Mi is vissza látogatunk egy nap erejéig Marmarasra. Kocsival lesztek érdemes felkeresni az elhagyatott öblöket van egy jó pár. Szia Erika
  Gudli | #100956 Üzenet | 2009-05-23 20:02:58 |
Hahó!
Senki nem utazik Neos Marmarasra? Én igen!
  Ericsike69 | #101001 Üzenet | 2009-05-23 21:36:42 | Válasz a #100956. hsz-ra Előzmény #100956
Szia! Mi csak egy napra de megyünk! icon_biggrin.gif Most Sartin fogunk lakni. Marmaras a szivemcsücske icon_razz.gif már kétszer nyaraltam ott. Szia Erika
  Tfildiko | #101007 Üzenet | 2009-05-23 21:48:39 |
Gudli írta:
Hahó!
Senki nem utazik Neos Marmarasra? Én igen!

Már voltam! icon_wink.gif
  Adrikanemeth | #101040 Üzenet | 2009-05-24 08:35:24 |
Szia Gudli!
Mi már beszéltünk, hogy melyikőnk mikor is megy Marmarasba. Nektek már hamarosan itt az indulás napja. Mikor is indultok? Hol szálltok meg? Kicsit irigyellek Benneteket, mert nekünk még durván 2 hónap van hátra.
Ma éjszaka is Marmarassal álmodtam.icon_smile.gif Ahogy közeledik a nyaralás, egyre jobban a hatása alá kerülök. Igazából már most be vagyok sózva.
Remélem, ha hazajöttök, akkor írsz egy tartalma élménybeszámolót, mert sok mindenre nagyon kíváncsi lennék! icon_smile.gif
Üdv:Adri
  Gudli | #101057 Üzenet | 2009-05-24 10:45:46 |
Szia Adrika!
1-én indulunk. Elhiheted, hogy én is nagyon várom már. Elkezdtem csomagolni. Van egy jól bevált utilistám, az alapján szoktam pakolni. Most megyünk először Marmarasra. Toroniban már kétszer voltam és Sartiban is. Ez a rész nagyon megfogott. Stavros is gyönyörü volt. Olympic Beach is jó volt, igaz az másért! De össze sem lehet hasonlitani ezzel a résszel! Ilyen kék tengert és kristály tiszta vizet csak itt láttam. A Toronesi öbölcs gyönyörü! Ha megjövünk feltétlenül beszámolok és válaszolok minden érdeklődő kérdésére. Addig is üdv mindenkinek!
  Gudli | #101060 Üzenet | 2009-05-24 10:50:36 | Válasz a #101001. hsz-ra Előzmény #101001
Szia Ercsike!
Mi éppen megjövünk, amikor Ti mentek. Nagyon várom már, de attól is félek, hogy túlságosan gyorsan túl leszünk rajta.
  Gudli | #101061 Üzenet | 2009-05-24 10:51:35 | Válasz a #101007. hsz-ra Előzmény #101007
Szia Ildikó!
Ti mikor voltatok Neos Marmarason?
  Tfildiko | #101068 Üzenet | 2009-05-24 12:17:08 |
2 éve voltunk , a Grand Tourson keresztül,de egyéni utazással,az Alexandra apartmanban.Nagyon szép,nagyon jó hely,Marmaras is. A kinti idegenvezető,Salamon Kata pedig szuper jó fej! Jó választás !
Mikor indultok?
Üdv: Ildi
  Gudli | #101139 Üzenet | 2009-05-24 17:15:53 | Válasz a #101068. hsz-ra Előzmény #101068
Szia Ildikó!
Köszi a gyors választ! Örömmel olvastam, hogy Te is, jó választásnak tartod Marmarast. Kataról meg Te is, mint eddig mindenki, csak elismerőleg szólt. Alig várom, hogy megismerhessem! 1-én inulunk. Gudli
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 20 21 22 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu