Hali! Mi augusztus 18-tól megyünk.Repülő+ apartman.... Mi kizártuk olympust és bulgáriát. Korfun mar voltunk pár éve de inkabb oda mennenk vissza mint olypusra vagy bulgariaba. Ahogy nezegetem arra a hetre nem is nagyon voltak ezek...Korfu viszont van.Na mindegy... Valaki erre a hétre?????
Ahogy olvasgattam ngyon sokan megtudtátok már 3 héttel nyaralás előtt hogy hová kerültok... nekunk azt mondtak hoyg csak augusztus 11én értesítenek. Én ezt nem értem
Nekünk két hetet mondtak, de a fórumon lévő információk inkább a 2,5-3 hetet predesztinálnak. Szerintem inkább attól függ, hogy egy bizonyos hétre sorsolnak/osztanak, de a repülő illetve buszindulások illetve a célállomások között van nagy különbség.
Én most újraszámoltan (bár nem biztos, hogy jól gondolkozom), ezen a héten az aug. 4-i hétre jelentkezők tudják meg hova is mennek. Cáfoljatok meg ha tévedek!
Légyszi jelezzétek, ha megtudtok valamit, bár szerintem már hívtak volna minket, ha meglennének az uticélok ( ahogy észrevettem délelőtt szoktak kiértesíteni).