Sziasztok!
Szüleim tegnap érkeztek haza Kefallóniából, Svoronata, Barbara apartman. Fantasztikus élményekkel tértek haza, minden szuper volt! Egyedül a hőség volt brutális, sütve égetett a nap. Ha valakinek valami kérdése lenne szívesen válaszolunk, PÜben írjatok, mert csak viszonylag ritkán járok erre. Sz
Nem az esetem a kapitány , a vállamig ér de szerintem nem azt írtam hogy meg akarom erőszakolni,hanem bevonszolva a Nymfák barlangjáb holnap rá akarom venni hogy utoljára tegye a Navajjót,kicsit több idővel.
De sajnos annyi Magyar utast még nem tudtam neki vinni hogy döntő szavam legyen de egy próbát megér!!!
Majd holnap este megírom a holnapi storyt
Tegnap érkeztünk haza a Barbara apartmanból. Nagyon szép apartman, görögországi utazásaim egyik legjobbika. 2 szobás apartman volt, mert velünk volt a 3 éves kisfiunk. A házigazdák nagyon rendesek, nagyon korrektek. Az apartman tiszta és gyönyörű kertje van!!!! A medencéje is viszonylag nagyobbacska, tiszta. JÓ társaság volt, úgy-hogy medencés esti buli is volt. Svoronato csendes kis pici falu, egy boltja van, de pihenni nagyon jól lehet. A strandja is nagyon szép, tiszta. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Az Alexandra csótányos még mindig, panaszkodtak az ott lakó fiatalok és bunker kinézetű, szóval gáz!!!
A Marina apartmant választottuk, utolsó hely, úgyhogy már ma megyek befizetni az előleget. Mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat, én is nagyon kételkedtem az alexandrában.
Visszaszívok mindent, amit az Alexandráról írtam. SENKINEK sem ajánlom!
Szép kis ajándékot kaptunk ott, tegnap derült ki. A hazaérkezés után 2-3 nappal furcsa csípések jelentkeztek rajtam, óriási, viszkető, égő, el nem múló duzzanatok. Elsősorban a jobb kézfejemen, csuklómon, és karomon, de 10-15 db a lábamon is. Először azt hittük szúnyog, mert a páromon nem volt és ugye most a sok irtás miatt lehetnek vegyszerrel szennyezett renitens szúnyogok. Aztán pár hét szenvedés után helyet cseréltünk alvásnál, és rajta is ugyanott, főként a jobb karján jöttek ki a csípések.
Na, tegnap betelt a pohár, szétszedtük az ágyat és kiderült, hogy ágyi poloskával fertőződtünk. 99%, hogy görögből hoztuk, mivel passzívan terjed, és se új/régi könyvet, bútort stb. nem vettünk, nem voltunk vendégségben és az elutazás előtt semmi bajunk nem volt, aztán a visszaérkezés után szinte egyből megjelentek a tünetek. Írták is a neten, hogy koszos szállodákban, ha az ágy mellett tároljuk a bőröndöket (naná, hogy ott tároltuk, máshol nem is lett volna hely), könnyedén hazahozhatjuk (2 hónapig is elélhetnek ember és így vér nélkül).
Tényleg nem akarok vádaskodni, de azért érdekes egybeesés az utazás és a megjelenésük, de cáfoljatok meg!
Ja, és szinte elpusztíthatatlanok, még szakszerű írtással is esélyes, hogy újra megjelennek...
Pandnoma83 Szia, nagyon durva amit irsz a poloskákról, de tény és való h. lepukkant koszos, elhanyagolt szállodákból lehet hazacipelni ezeket a dögöket!!!! Örülök, h. mi végül is a Barbarába mentünk, de visszamenőleg is nagyon sokat panaszkodtak az Alexandrára. Ismerőseink is óva intettek, hogy főleg gyerekkel ne menjünk oda. Még az idengenvezető is elismerte, hogy volt ott csótányinvázió és volt aki kérte, hogy azonnal költöztessék át másik helyre!!!!
Még én sem találkoztam soha velük, ezért is tartott ennyi ideig míg rájöttünk, hogy mi lehet. Állítólag, még a bőrgyógyászok sem mindig tudják megkülönböztetni a szúnyogcsípéstől...Úgy néz ki, megdobjuk még a nyaralás költségét kb. 40 ezer forinttal, mert min. 2x kell írtás, az ágynemű mosásról, ágy szétszedésről nem is beszélek!