Megértelek!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor elindult velünk a busz hazafelé kínlódtam a sírással....nyeltem a könnyeimet...hisz felnőtt nő vagyok, hogy néz már ki!
De a mai napig is a szívünk csücske Lefkada....eddig még nem foglalta el a helyét semmi. (talán majd idén Kefalonia?)
Meglep, hogy km-limit van a szigeten!
Igaz, mi motort béreltünk.
Lefkadán bátran bevállalható a robogó! Nem sok part van, amihez autó kellene, és a fő útjai gyönyörű, új, széles.
macsosz írta:
Ha kérdésed lenne,olyan frissek az élményeim,h.sírni tudnék
A szívem csücske Skopelos maradt -de nagy a csücsköm,
sok sziget belefér
Kefaloniából csak Fiskardót láttuk fakultatív keretében!
Nidri Star-ral mentünk,de csak azért,mert pont annyi volt,mint a többi.
Na meg Paja is benne volt egy kicsit
Nagyon szép hetünk volt Gyönyörű helyek vannak a szigeten.
Kyria faluban van egy kis múzeum,ahol a tulaj elsőkézből tart tárlatvezetést fantasztikus az öreg
Na igen....Skopelos!!! Az a hely ahova csak nem sikerül eljutnom, pedig Lefkadát majd nem lemondtam és átmentem a másik irodához 2006.-ban.
Nem tettem, azóta bánom, mert Lefkadára azóta is kijuthatok Apollon Travel jóvoltából, de Skopelosra nem.
Örülök, hogy tetszett a sziget.....szerintem nagyon szép, bájos, elbűvölő....ha egy szigetre lehet ezt mondani?!
Onassis szigetek meg csak ráadás! Egyszerűen varázslatos az a kristály tiszta tenger.
Szia Macsosz! Üdv itthon! Kérlek, ha van időd, írj részletes beszámolót. Pontosan hol voltatok, hol volt a szállásotok, milyenek az árak, hol érdemes kajálni, hol lehet robogót bérelni, stb. Köszi
Köszönöm a friss infokat. Biztosan nagyon rossz most itthon, nekem minden nyaralás után kell egy-két hét, hogy megszokjam az itthoni létet.
Milyen időtök volt? Busszal vagy autóval voltatok? Hány óra volt az út oda és vissza? Melyik szálláson voltatok? stb.....Minden friss információ érdekel.
Köszi
Csak nem???! Második emelet 11.!!!!!!!???? )))))))))))))
Skorpio szigetnél hogy hogy ilyen kevesen fürödtetek? Hideg volt még a tenger?! Vagy egyébként is kevés turista ment a Nidri Starral?!
Nem is mentetek motorcsónakos Skorpio sziget fakultatívra!? Vagy azt csak Paja szervezte és a mostani idegenvezető ezt nem vállalta be?!
macsosz írta:
Casmir
Paja nem kapitány.De köze van a Nidri Starhoz.
Skopelost vhogy cserkézd be Vannak még lehetőségek!
Minden jelző igaz,amit írtál!
Mit gondolsz hányas szobában voltunk...?
A Skorpio szigetnél fürödtem Rajtam kívűl csak egy hölgy vállalta be a hajókirándulás végén
Elsősorban arra gondoltam, hogy ezek az árak (júniusban 50 € ) úgy "képződnek", hogy egy átpiált éjszaka után hajnaltájban kitalálja mi volna számára a háváj
És ezek után ki is írja...
De mindig több a kiadó szoba mint a túrista - pláne most - tehát alkudni kell. A hó végén amikor mi megyünk ugyan ezt fogom csinálni és az 50 €-ra taksált szobát símán kiveszem 30-35 pénzért és még így is elégedett lesz a fiú!
Na végre nekem is van időm írni.
Szuper volt. Minden. Jó volt a csapat is a Sun Rise-ban (remélem mi se nagyon zavartunk senkit az éjszakázásunkkal). A tulaj bácsi pedig eszméletlen jó fej. Ola cala?
Sokakkal ellentétben mi gyrosra az olyan helyeket szeretjük ahol sok a helyi lakos. Találtunk is egyet bár elég messze kellett érte sétálni minden nap. Nidri másik felén van túl a boltokon vagy ha a kikötőt nézzük a Ionnian elött kell a főutcára fordulni. A hely neve Stratis Place.
Volt kedvenc boltunk is, bár nem volt olcsó viszont itt volt a legjobb a kiszolgálás. A híd után van a bolt ahol a Gatsulis utcája van vagy aki nem ismeri Nidrit annak az IM (nagy bolt) előtt. A tulajdonos pasas nagyon vicces figura, ráadásul korrekt is. Venni akartunk nála ouzo-t és fizetéskor azt mondta tegyük vissza a helyére az üveget, nem igazán értettük miért mert az utolsó darab volt, de gyorsan ajánlott helyette helyi ouzot ami fél áron volt és hasonló izű. Ajándék csokit és és üditőt is adott. Aki nála vásárolt mindig vigyorogva jött ki. A nőknek ajándék virágot adott a bolt előtti bokorról A bácsi arcképét sajnos nem mutathatom meg nektek mert megígértem neki hogy nem teszem fel a netre, viszont a boltot megpróbálom felrakni a következő hozzászólásban.