Június 11-től a Hotel Zenta Sun-ban leszünk Agios Sostison. Sajnos már csak spar-tipp szobát sikerült foglalni. Az lenne a kérdésem, hogy valaki volt-e már ilyen típusú szobában ott? Gondolom a berendezése és a kilátása sem olyan, mint a többinek...
Repcsivel megyünk, a neckermannal. Ti saját szervezésben, és mivel? Gondolkoztunk még Vasilikoson is, de ott túl messze lett volna a hotel mindentől. Bár ahogy olvastam, az inkább görögös, mint a többi része a szigetnek, de úgyis elmegyünk oda is
Június 11-től a Hotel Zenta Sun-ban leszünk Agios Sostison.
Agios Sostison Hotel Zenta Sun-ról nem tudok, csak Hotel Zante Sun-ról
Bocs ez itt a vicc helye
Remélem nem bántottalak meg!
Agios Sostis nagyon jó hely és a Hotel Zante Sun is nagyon jó részén van. Kiemelten luxus kategóriás. Minden szoba a medencére néz.
Szerintem nem igen lesz ez roszabb hely, mint a többi a hotelban. Az épületben nem voltam benn, de kívülről nézve nagyon bizalom gerjesztő.
Én tavaly szintén Agios Sostison nyaraltam és nagyon szerethető, jól ellátott kis település.
Találtam egy pár értékelést, többnyire méltatják:
https://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Zante+Sun-ch_hb-hid_35389.html
Jó készülődést és álmodozást: Josza
Köszi a gyors választ! Persze nagyon én sem aggódom, meg nem is a szobában tervezzük tölteni az idő nagy részét
Nekem is nagyon kedves helynek tűnik ez a városka, biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni!
Ami a neten van hozzászólás, azokat már olvastam, csak gondoltam hátha valaki tud konkrétumokat
Egyébként én meg Toloban voltam tavaly nyáron, az is szuper volt és lesz Nektek idén! Melyik apartmanban lesztek?
Köszönöm az üdvözlést Josza! Hát igen, jó ez a fórum (is), ez tény, csak rengeteg időt elvesz a fórumozás....Én az utóbbi hetekben úgy érzem, kezdek függővé válni: minden nap belenézek 3 Zakyntos fórumba, pedig ezer más dolgom lenne helyette. Tavaly Tolóval is így voltam ebben az időszakban, azzal a különbséggel, hogy a Hellász fórumot csak olvasgattam néha, de ide még csak nemrég léptem be. Persze, ha visszajövünk a nyaralásból, akkor "megnyugszom" és jövő tavaszig elfelejtem a fórumozást.
Hát egyre közeledik az indulás. Remélem akik előttünk mennek kapunk tőlük friss híreket. Már csak 40nap. Lassan elkezdek egy helyre pakolászni a nyaraláshoz ami eszembe vagy a kezembe kerül. Szoktam írni egy listát aztán azon pipálok ami megvan így biztos nem marad ithon semmi. Tavaly is 11 napot voltunk pont ideális jól beosztva lessz idő mindenre.
Üdv: Erika
Szia Erika!
Először is nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked!
[/img]
És akkor most jöjjön az én nagy szomorúságom. A hátralék befizetése helyett le kellett mondanom ma az utat, sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy sehova nem mehetünk.
Nagyon sajnálom, hogy nem ismerkedhettünk meg veletek, pedig annyira készültem.
Hát tényleg nagyon sajnálom, hogy lemondtátok az utat és nem találkozunk. Pedig izgultam és reméltem klassz kis nyaralásotok lessz.
De hát ilyen az élet bármi közbe jöhet. Majd ha megjövünk mesélek. Hátha még máskor eljuttok a szigetre írokneked beszámolót. Sőt ha lehet a szállásotoknak is utánna kérdezek biztos lessz valaki aki ott fog lakni.
Mégegyszer nagyon sajnálom . Azért néha nézz be ide.
Kedves Sheidi!
Végtelenül sajnállak, hogy vissza kellett mondanotok az utat. Biztos nyomós okotok volt rá.
Én is voltam már így és tudom, milyen fájdalmas dolog ez. Veletek érzek. Talán ősszel sikerül mégis eljutnotok Görögországba. Én őszintén szorítok Nektek, hogy így legyen.
Josza
Sziasztok! Úgy is mondhatnám, hogy szinte belehaltam, amikor be kellett mennem az irodába és lemondtam.
Nem a busz, utazási iroda és még csak nem is a stúdió miatt mondtuk le. Ha a jó oldalát nézem, akkor az öreg autóm helyett egy egészen fiatalra sikerült szert tenni, oltári jó áron, csak az a baj, hogy ez a nyaralási pénz rovására ment. Most már van autó, de nincs miből menni egyelőre. (a régit meg még senki nem akarja megvenni)
De majd gyűjtögetünk. )
Néztem, 20 fokos a tenger a webcamerán.
Majd végig veletek leszek gondolatban és olvasva, hiszen az útikönyvemben végig tudom én is járni a szigetet.