Sziasztok!
A Sailors apartmanban nem járt még senki? (Aeolus visz oda utat.)
Legfőképp az érdekelne, hogy Kavos milyen részén van, mennyire csöndes vagy éppen zajos.
Köszi.
Geot,
Olvastam a beszámolódat, nagyon tetszett ahogy leírtad az élményeket, hangulatot. Látom sokfelé jártatok már az évek alatt Korfun! A régi, elhagyott Perithia-ban talán nem voltatok, azt esetleg tudom ajánlani Nektek és persze mindenkinek aki Korfura utazik, (elhagyott kis falu, kőházak fent a hegyek közt), strandok közül meg nekünk nagyon tetszett Avlaki, Kaminaki, na és a leginkább Mirtiotissa...Nagyon jó utat kívánok Korfura!
Egyszerűen imádtam a beszámolódat.
Jajj, hát ti is megnehezítitek ám a hátralévő 22 napot.
Már úgy ott lennék, de a beszámolód után kedvet kaptam hozzá, hogy én is írjak egyet, ha hazaértem.
Nem hiszem, hogy ilyen jó lesz, de majd nagyon igyekszem.
Igazán jól esett a véleményed, köszönöm szépen!
Tudom, sablonos, de már megérte megírni.
Örülök, hogy Te is beszámolsz majd nekünk Korfuról, nagyon kíváncsi leszek arra, hogyan látjátok ti a szigetet!
Kroly,
itt egy link, megnézheted, merre van az Aqualand - ha erre gondolsz. Katt ide.
Sziasztok! Ma akartam lefoglalni szept. 17-től Arillas-ba szállást, és már nincs Benitses-t ajánlották, tudtok valamit mondani róla? Aki volt már a Voula, Alexis, Argo apartmanokban, kérem írjon róluk, melyiket válasszuk, milyen itt a tengerpart, stb.stb.. KÖSZI!
Sziasztok! Ma akartam lefoglalni szept. 17-től Arillas-ba szállást, és már nincs Benitses-t ajánlották, tudtok valamit mondani róla? Aki volt már a Voula, Alexis, Argo apartmanokban, kérem írjon róluk, melyiket válasszuk, milyen itt a tengerpart, stb.stb.. KÖSZI!
Kavosban van pékség? Ha igen, merre található(k)? És nagyobb, "diszkont" jellegű bolt?
Valamint milyen fakultatív utak indulnak Kavosból - amit kinti iroda szervez, és nem a magyar id.vez. ajánl nekünk? Esetleg arra van-e lehetőség (más szigeten már tapasztaltuk), hogy másik városban fizetünk be kirándulásra, de értük jön egy gyűjtőjárat? Van erről valakinek tapasztalata?
Végignyálaztam a fórumot, de ezekre nem találtam választ (sorry, ha átsiklottam fölötte).
Hehe, Benitses:)...3 nap es indulok oda. Szerintem nem lehet rossz, an infok alapjan... meg amugy is, nagyon kozel van Corfu varosahoz, meg nagyjabol a sziget kozepen helyezkedik el, tehat csak Jo lehet:) Majd irok nagy nagy beszamolot, miutan hazaerkeztem...huhhh, erre meg csak gondolni sem akarok, mar nagyon varom hogy menjunk:)
A Benitses Arches hotelben foglaltam a bookingon, nagyon jo aron, igaz a szalloda sem a legjobb, de fodelnek megteszi:) Tovabbi szep napot es jo keszulodest az utra:)