Mielõtt Spinalonga szigetére léptek olvassátok el a Sziget címû könyvet Victoria Hislop-tól,hogy még jobban érezni lehessen Spinalonga hatását,jelentõségét......persze ez csak egy javaslat
Kedves Zsebkuty!
Spinalonga is tervben van Knossosig bezárólag szeretnénk minél több helyet bejárni
A másik oldal sajna marad jövõre a rózsaszín tengerparttal
Vai felé menet láthatjuk a szélmalmokat
Üdv
Hát egyetlen barátom Zsebkuty, a kérdésem ezért volt az,hogy hány szigeten jártál,mert kiváncsi voltam,hogy mennyi az összehasonlítási alapod úgy általában a szigetek között...A válaszod magáért beszél.
Én Krétát szeretem,de most Lesvos lesz a domináns."Légy hû önmagadhoz."
Eric Knight.Már mint a könyv írója...
Hagyd egy kicsit Krétát had üllepedjen, majd Lesvos után újra mész. Szóval nem állsz rá..??
Halihók...még két nap és repppp...és ilyenkor jut eszembe még egy csomó dolog..pl nem emléxem, hogy írt volna valaki koufonisiról? Volt ott valaki, megéri? Ha lehetne választani Chrysi és Koufonisi közt melyik lenne?.. Közben gyõzködöm magam/párom Vairól. Én mennék is meg nem is..Tõzsér könyve elbizonytalanytott...micsoda problémáim vannak..
Szia Gabako!
Nem szégyelled magad, ilyet kiejteni a szádon, hogy két nap múlva utazol. És mi van az itthon maradottakkal?????. Tessék megkövetni bennünket.
Na jó csak vicceltem. De akkor is!!!
Juditha
Szia Gabako!
Mi elmentünk Vaiba és nem bántuk meg mert gyönyörû volt, de ilyenkor már kopár azt mondják. Biztos nagy a különbség június legeleje és augusztus közepe között. Nem akarlak lebeszélni róla de nehogy csalódást okozzon egy szép rész amikor már nem annyira szép.
Gabako!Ha csak egy szép helyen akarsz fürödni és könnyen megközeliteni,az Chrissi,de ha kirándulni akarsz Koufonisia a jó megoldás,szerintem.Ierapetrából ugyebár egyszerûbb Chrissi,bár nálunk Makrin is ugyanolyan kristályviz volt,ezért nem lett volna érdemes oda elmenni,de ha mégis mentek,tankoljatok fel vizbõl és kajából,mert infrastruktúra az nulla a szigeten...