Szia!
De nagyon is van kedvem visszaolvasni, csak sajnos még az elején járok a 13.oldalon, ugyanis nincs időm rá így a vizsgaidőszak közepén, foglalni pedig nem ártana. A google keresőjébe beírtam és nem nagyon talált róla semmit, csak az utazási irodák ajánlatát és a görög honlapjukat. Elnézést ha megbántottalak a kérdésemmel...
Szia Gugic ! Szerintem csak kérdezz bátran. A Blue sky- ról itt sok jót nem fogsz olvasni. Ennek biztos megvan az oka . A beszámolók között is érdemes körülnézned. Van köztük olyan , amiben leírják, hogy végig füldugóban aludtak az apartman elhelyezkedése miatt. Szerintem nagyon fontos az hogy éjszaka csöndes legyen. A másik pedig ,hogy legyen parkolója, ha autóval mész. üdv. kokszi
Robi légyszi készíts nekem egy fotót a faesztergályosról, remélem ott van még el sem lehet téveszteni Tolo főutcáján a tenger felőli oldalon volt, remélem ott van és még mindig olyan ügyesen alkot.
Szia Gugic ! Szerintem csak kérdezz bátran. A Blue sky- ról itt sok jót nem fogsz olvasni. Ennek biztos megvan az oka . A beszámolók között is érdemes körülnézned. Van köztük olyan , amiben leírják, hogy végig füldugóban aludtak az apartman elhelyezkedése miatt. Szerintem nagyon fontos az hogy éjszaka csöndes legyen. A másik pedig ,hogy legyen parkolója, ha autóval mész. üdv. kokszi
Igen ....valoban fontos a sajat parkolo ha autoval erkeztek. A toloi apartmanok kozul a Demos apartmanhaz rendelkezik sajat parkoloval.
A parkolás néha macerás, de a közbiztonssággal nincsenek problémák!
Inkább néha morognak a helyiek, ha nem ott állsz meg ahol laksz, de persze ők parkolnak mindenhol,
s olykor még az egyirányú utca táblát se veszik komolyan a haladás irányát illetőleg!
Athén más, kocsival életveszélyes, legalább is szerintem!
Amugy a vidéki közlekedés teljesen normális, az egész Peloponésos könnyen bebarangolható!