Tud valaki segíteni nekem abban, hogy Vasiliki megfelelő célpont, ha gyerekkel megyünk?
Volt valaki már ott? Milyen a partja (homok, aprókavics), illetve lassan mélyül?
Mivel a google map-en kicsinek tűnik a város van-e megfelelő számú taverna ott, hogy ne minden nap egybe menjünk?
2 évre visszamenőleg visszaolvastam, de Nidrire fókuszáltam és nem emlékszem Vasilikiről....
Előre is köszi az infókat, fontos lenne, mert döntenünk kell.....
Csak egy érdekesség, hogy mennyire bepróbálkoznak a szállásadók az előre foglalásnál. (Mi nem akarunk itthonról foglalni, de kértem azért néhény helyről ajánlatot, hogy tudjuk, hova érdemes bemenni)
Az e-mailben meg ez a jóember 60 eurót kér, és nem az egyetlen családi apartmanjukról van szó, mert írta, hogy egy szobában van a dupla ágy és a 2 szimpla. Az mondjuk nekünk nem is olyan jó, de mindegy. Most ha itthonról akarnék foglalni, elégedett lehetnék, ha le tudnám nyomni 50-re az árat, közben meg ő elégedett valszeg a 45-tel is, hiszen egy másik oldalon annyiért vannak kint a stúdiói.
Érdekes lesz azért ez az Agios Nikitas
Egy másik meg azt írja, hogy neki csak szobái vannak, tehát konyha nélkül, de nagy a franciaágy, így a kicsi alhat velünk, ez eddig 85 euró lesz. A nagy kap egy pótágyat, az plusz 15 euró, tehát 100 euró/nap kérem szépen Egyébként amennyit lehet látni belőle a képeken, ez nagyon szép kis szálloda.
Süni | #140025 | 2010-06-18 14:40:08 | Válasz a #139957. hsz-ra
Vassilikiben a Ponti felé eső részen van homokos, aprókavicsos part, ahol nem hirtelen mélyül. Nem kis település, van bőven taverna, az utóbbi években nagyon sok apartman épült. Innen lehet kishajóval eljutni az egyik legszebb helyre Agiofilibe, Kefalóniára is innen indulnak a kompok.
A Dimitris apartman nagyon jó helyen van, csak kivülről ismerem, már kértem tőlük korábban ajánlatot, szinte azonnal válaszoltak.
/Nidriben nem sikerült a szállás, vagy jobbnak látod Vassilikit ? /
Sziasztok!
Július 12-én indulunk az Apollonnal Lefkadára. A Filio apartmanban leszünk. Arról szeretnék érdeklődni, hogy van-e hűtő a szobákban, mert a leírásból és a képekből sajnos nem egyértelmű!
Ha bármi más infotok van az apartmanról, légyszi írjátok meg!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Itt alul van egy fehár sáv, előtte oda van írva, hogy "KERESŐ". Ebbe a sávba írd bele, hogy filio és máris olvashatod, hogy miket írtak eddig róla. Többet között azt, hogy van hűtő.
Szia,mi vassilikiben voltunk a kislányunkkal és nagyon jó választásnak bizonyult. Nem ez a legszebb strand a szigeten, de itt a víz lassan mélyül , az éttermekhez közeli strandrész inkább kavicsos , viszont a ponti felé eső rész , ott is a vége, az már homokos és nagyon jó. Gyerekkel , szerintem szuper választás,kellemes hangulatú csendesebb település. Vassiliki és Ponti teljesen egybeér , szóval egynek is tekinthető. Nagyon ajánlom nektek,és nemutolsó sorban kiindulási pontnak is teljesen megfelelő.