Hello magyarország!újra itthon!tegnap jöttünk vissza sartirol szoval friss forro infokkal tudok szolgálni az itthoniaknak.Nagyon jo volt de gyorsan eltelt az egy hét.
Kedves Afrodite89!
Ha most jöttél haza, akkor lehet van infod arról, hogy lehet-e kinnt találni szállást. Itthon ugyanis már nem tudok foglalni augusztus elejére. Más fórumon azt olvastam, hogy kevés a turista Sartin... Csapatunk nagyon elszánt, mindenképp megyünk, ha van szállásunk, ha nincs .
Kedves Erika!sajnos nem tudom mennyire lehet szabad szobát találni.mi busszal voltunk és utolso nap még csak tusolos csomagszobát sem tudtak biztositani gondolom a hely hiány miatt. de ha nem találtok akkor menjetek narancspartra sátorozni:-)
Lécci valaki mondja meg hogy a karidi beach és armenistis beach közötti beachnek mi a neve?egy szép kis sziklás öböl ahol voltunk de nem tudom a nevét és hiába kerestem rola infot.Bárkinek szivesen szolgálok forro infoval sartirol.
Szia Maxité!
Igen, én max. meg voltam elégedve a Spanossal.Igazából amire kellett, arra tökéletes volt.Néhány edény is volt,főzni is tudtunk.Közel volt mindenhez,az óvároshoz és a Beachez is, nyugodt a környezet (bár mi tengerre néző szobát kaptunk).Szerintem mellette a Coralli apartman is nagyon jó lehet, meg talán a virozi is, bár csak kivülről láttam őket.De nagyon sok szép apartman van ottkint, amiknek se a nevét nem tudom, se azt, hogy milyen lehet belülről!Remélem tudtam segíteni.
Járt már valaki a Panorama ill. a Stelitsa apartmanokban? Azt halottam, hogy a Stelitsa közelében sziklás a part. De homokos is található gondolom a közelben. :)
Minden info érdekelne, előre is köszönöm!
Kedves Arnold!a stelitsa valóban a sziklás partnál található.de ha balra elindulsz szép kis öblöket találsz,ha pedig jobbra mész kb. 500-1000 métert akkor gyönyörű homokos-nagyon apró kavicsos partot találsz.minél távolabb mész annál sekélyebb és homokosabb.érdemes mindegyik részt felkeresni.ja és még valami:a templom mellett van a stelitsa szoval lehet hogy a reggel 7órás harangszóbol te is hallasz. ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok én vasárnap jöttem haza.