35 Euro/nap az autóbérlés? Nem sok az? Mármint nem a te infódban kételkedem, hanem a drágaság döbbentett meg.
Tavaly 5 napra 100 Euróért béreltünk egy 1,4-es Nissan Micrát Krétán. Bár akkor is már augusztus 20 után indultunk.
Most 12 napra megyünk, abból 10 napot szeretnénk csavarogni kocsival, ezért döbbentett meg, hogy ha igaz ez az összeg, akkor csak a kocsi fog 350 Euróba kerülni.
Azért tényleg bízom innentől kezdve az utószezon jótékony hatásában.
Biztos, hogy alkudni fogunk és az is tuti, hogy nem az utazási irodán keresztül bérlünk.
Ugye ez olyan ár, amit az idegenvezető mondott? Vagy nem? Ez egy utazási irodától teljesen független ár?
Nikóca köszi az infókat. Hát igen, nagyon kellemetlen lehetett, hogy nyolc helyett tizenegykor indultatok, de igazából a lényeg, hogy biztonságos legyen az utazás, és a megérkezés, szóval biztos jobb volt így, akkor már későn nem nagyon van amúgy sem veszteniveló. Najó, persze, hogy nem mindegy.... De szuper, hogy ilyen jól sikerült minden.
Arillasról tényleg mindenki csupa jót írt, pici hátrány talán a sok előny mellett, hogy tényleg még annyira nem kiépült, én abba reménykedtem, hogy a szigeten a tömegközlekedéssel sok minden megoldható, de így marad az autó vagy a moci (mindkettő mellett és ellen is vannak érvek) Meglátjuk milyen az idő, milyen sorrendben követik magukat a fakultatívok (minket a szigettúra és Albánia érdekel elsősorba, aztán ha valami nagyon megfog és kevés a szigettúrán, akkor mocival vagy autóval nekivágunk.) Szerintem elhelyzkedésileg is jó Arillas, mert ugy 30 km-es vonzáskörzetben van minden - legalábbis ami minket érdekel: Sidari, Paleokastritsa, Glyfada - talán még Korfu város is. Bár figyelmeztettek már, hogy ez nem alföldi km-ben értendő, hanem hosszabb menetidő a kanyargós szerpentinek miatt.
Nemsokára indulunk, 20-án éjjel jövünk haza, utána igyekszem én is friss infókkal szolgálni a még ezután utazóknak. Árak, programok, éttermek stb tekintetében.
Sziasztok!
Sziasztok!
Tegnap hazatértünk Korfuról. Sajnos hamar eltelt az egy hét. Igyekeztünk minél többet látni, nagyon szép emlékekkel tértünk haza. Majd ha magamhoz tértem töltök fel képeket is. Most már csak irigykedni tudok azokra, akik ezután mennek erre a gyönyörű szigetre.
Saját magunk mentünk be a görög bácsihoz, nála voltak kint az árak. Több napra biztos olcsóbb az autó is.
Mi az idegenvezetőt csak akkor láttuk, mikor első nap tájékoztatót tartott.
Nem hiányzott, mindent megoldottunk.
Sziasztok!
19én indulunk Aeolussal Benitsesbe (BellosBeach). Tud valaki tanácsot adni motor bérlésről? Rég voltam 8, ill. 10 éve, nincs már tapasztalat, így bármi egyéb infót köszönettel vennék.
Üdv. HAkos
Az imént végigolvastam a beszámolódat(hangosan, mert ezt a páromnak is hallania kellett ). Meg kell mondjam, szívemből szól. Mi értjük. Hisz mi is így érzünk. Általában nem sikerül végigolvasni ezeket, de a tiéd csillagos 5-ös. Gratula. Várjuk a folytatást!
Úgy rémlik mintha régebben képeid is lettek volna fent?! Vagy külön oldalon láthattam?
Köszönöm, hű, de jól esett, amiket írtál!
Nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszett, és annak is, hogy mint igazi Korfu-rajongók, átérzitek azt, amiről a beszámoló is szól .
Képeim albumba rendezve nem voltak a hellaszon, néha töltöttem fel elszórtan néhányat ide a topikba, de egyre jobban foglalkoztat, hogy talán csinálnom kellene egyet.