Sempi! Üdv. újra itthon Mi most már nagyon nagy lázban vagyunk, egy hét és végre indulunk... Remélem a tüzet addig sikerül megfékezni, mert nem szeretnénk, ha ez rontaná el a nászutat. (tudom messze van Paralia-tól, de odaérhet...) A kalózhajót jó, hogy írtad, mi is mindneképpen megyünk.
Timur | #43035 | 2007-08-28 18:02:02 | Válasz a #42931. hsz-ra
Szia! A tüzeket biztosan eloltják, mert mennek magyar tûzoltók!
Ahova a magyarok odamennek, ott minden megoldódik.
A kalózhajóra az Ariannal menjetek, szerintem az a legjobb.
Az Arian kalózhajóra a fõutcán lehet befizetni? Azt tudom, hogy olcsóbb egyénileg menni, mint iroda fakulttaív programjaként. Most mennyibe kerül egy kalózhajó kirándulás?
Utazási iroda 25 eurót kért felnõttre,gyerek15 euró.A fõ utcán megkérdezték
ott 16-17 euró volt gyereknek és felnõttnek.Ezt nem én kérdeztem,de valós adat lehet.Van akinek tetszett a kalóz hajó,van akinek nem.Embere válogatja(hajó+kapitány).Gépek(quad,stb)kell B.kat jogsi.Elõször érdemes
körülvizslatni mindenhol.Láttam egy házaspárt akik bicajt béreltek kis helyen.
Visszavitelkor a tulaj nem volt ott csak egy telefonszám.
Timur | #43081 | 2007-08-29 09:30:24 | Válasz a #43076. hsz-ra
Szia Csilla!
A fõutca kikötõ felöli végénél van egy kis bódéban lehetõség befizetni.
Júniusban voltunk mi, akkor 18 EU volt a program. Szerintem is olcsóbb így mint az irodán keresztül.
Szia Mark!
Apollonnal tényleg semmi probléma...foglalkoznak az utasokkal, kimennek házakhoz, lehet kérdezni. A kinti partneriroda a lemonas, oda is bemehettek ha bármi probléma van, ha nincs ott az idegenvezetõtök, akkro felhívják nektek õt telefonon. és pénzt is válatanak: forintot euróra a középárfolyamon.
Ami fontos, jól fontoljátok meg h milyen fakultatív programra fizettek be, mert ha meggondolnátok magatokat, akkor csak ugy kapjátok vissza a pénzt, ha orvosi igazolást visztek az iroda orvosától. csak azt fogadják el.
Bettienek igaza van az idegenvezetõ orsi nekünk nagyon nem jött be...vigyázni kell vele.
Bettiekém, tudtam én h nem hagyod ezt szó nélkül... imádlak
Sziasztok!
Már csak 4 napunk van
Remélem megjön a hangulatom is, a mai esõs idõ eléggé lehangoló
A kalózhajós témát jó hogy leírtátok (hol érdemes befizetni)
Rákérdeztem a Grand tours-nál a tûzre is, azt mondják nyugodtan készülõdjünk, még Zakhyntosról és Korfuról sem kaptam rossz híreket...
Jó készülõdést minden kedves velünk együtt indulónak
Szia Aladina!
Mi is nagyon várjuk már az indulást. Nektek is jó készülõdést!
Idõjárás elõrejelzést hol is lehet nézni? Tudom, hogy ált. jobb idõ van Paralián, mint itthon, de itt most eléggé hûvös van. Remélem Paralián jó idõ lesz!!!
Idõjárás elõrejelzést hol is lehet nézni? Tudom, hogy ált. jobb idõ van Paralián, mint itthon, de itt most eléggé hûvös van. Remélem Paralián jó idõ lesz!!!
Már csak 11-et kell aludni!!! Alig várom! Már azt sem bánnám ha a hátsomba csípne egy (picike!) medúza.
Akik nemsokára indulnak, nagyon jó utat és kikapcsolódást kívánok! Minden kedves druszámnak pedig BOLDOG NÉVNAPOT!
Az idõjárásssal kapcsolatban pedig eléggé össze vagyok zavarodva, mert a www.accuweather.com internetes portálon végig jó idõt mutat. Most akkor melyiknek kell-lehet hinni?