Most olvastam,hogy titeket már hívtak az ibusztól. A kérdésem az lenne, hogy Pestről vagy Debrecenből indultok?
Csak azért érdeklődöm ennyire, mert mi is hasonló cipőben járunk...
Szia Minike08!
Pestről indulunk fél hétkor.
Az Ibusznál nagyon rendesek voltak. Öten megyünk, és eredetileg kaptunk egy két ágyas apartmant, és egy két ágyast pótággyal. Bementünk, hogy ha van rá lehetőség kicserélnénk a pótágyast 4 személyes apartmanra. Persze ráfizetéssel. Sikerült, nagyon segítő készek voltak.
Most már csak az idő kell jó legyen.
Personal Tours-ról tud valaki infót? Már visszakerestem, de nem nagyon láttam választ. Egy negatívumot írtak róla.
Tavaly már voltunk velük Krétán, de a negatív véleményt pont Korfuval kapcsolatosan olvastam.
Mi már 2x utaztunk a Personal Tours irodával és azt kell, hogy mondjam korrektek, megbízhatóak.
Mind a 2 alkalommal Rodoszon voltunk, mind a szállással, mind az idegenvezetővel elégedettek voltunk.
De kérdezz bátran, ha valami konkrét dologra vagy kíváncsi.
Én is többször utaztam már a Personal Tours-szal és meg voltam velük elégedve nagyon. A kedvenc utazási irodám.
Az idén is velük akartam menni Rodoszra, de az egyik barátnőm- aki egy utazási irodában dolgozik- szólt, hogy ne menjek a Personallal, mert ők azt hallották, hogy nem állnak túl jól, lehet, hogy csőd lesz a vége...
Gondolom ez nem jó hír! Én sem örülök!
Remélem nem így lesz, mert én még szeretnék velük utazni, de az idén inkább az Apollont választottam emiatt...
Már reggel hallottam a rádióban és rendesen agyamra szaladt a sz...r. Kemény 19 ezer forintot kaptam vissza múlt héten a biztosítótól.
Eltűnt 150 milka, sebaj, ügy lezárva, az az 50 elszánt, a bírósághoz forduló károsult gondolom fizetheti a perköltséget is.
Ebben az országban a rendesen dolgozók tényleg senkik????
Azt hiszem, elmegyek a BKV-hez, kitanulom a HR szakmát és néhány év alatt többszörös milliomos leszek.
Az a helyzet, hogy mivel 2 hét és indulunk, nagyon remélem, hogy nem ez idő alatt dobják be az unalmast.
Nagyon nem szeretném, ha nem menetrendszerűen mennének a dolgok.
Ja és a munkám miatt, annak sem örülnék, ha nem hoznának haza. Tényleg ha esetleg történik ilyen eset - ami nem fog -, de ha mégis, akkor magadnak kell fizetned a hazautat? Vagy hogy megy ez?
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel ezt a kérdést, de általában az utasbiztosítások ilyen esetre is jelenthetnek biztonságot? Vagy ez fajtánként eltér?
Bocsi a sok kérdésért, de szeretnék tisztában lenni a dolgokkal, nehogy meglepi érjen.
Jobb félni, mint megijedni!
Pontosan úgy történt, ahogy kérdezed. Befizettük, és ennyit kaptam vissza. Ha érdekelnek a részletek, az utazási irodák topikban írtam róla még júniusban.