Sziasztok! Én már a kvetkező évi nyaralást tervezem,van 2-3 úticél,ami szóba került,
egyenlőre Toló van az 1. helyen. Mi az Apollón Yannis apartmanját néztük ki,majd elválik,hogy
jövőre is benne lesz-e a katalógusban.
Ez a nagystrandnál van,mindenképp erre a részre szeretnénk menni.
Arra lennék kiváncsi,hogy ezen a környéken milyen éttermek vannak? Van sima,egyszerű "kézi" gyrosos
is? Ebédidőben nem szeretnénk mindennap bemasírozni a központba,bőven elég lesz ott vacsorázni.
Ittetve még a érdekelne -rengeteg éttermiárat olvastam itt a fórumon és a beszámolók között is,de ezzel
kapcs.-ban nem találtam infót-, hogy Tolóban a rántott tintahal és rántott kagyló ill. a polipos ételek milyen
áron mozognak? Ilyen jellegű éttermek vannak a nagystrandon is vagy csak a kiktő közelében?
Köszi a segítséget előre is!
Andra | #152793 | 2010-10-05 08:19:43 | Válasz a #152774. hsz-ra
barbeszka!
Olvastam a beszámolódat. Én is azt vallom, hogy kétszer ugyan oda nem megyek, mert annyi szép hely van még ebben az országban, hogy látni akarom mindet.
De Parga és most már Tolo is azok közé a helyek közé tartoznak, ahova egyszer még szívesen visszamennék.
Várom a képeidet!
Tegnap délután hazaértünk... Amint lesz egy kis időm, írok beszámolót, töltök fel képeket! Elöljáróban annyit, hogy fantasztikus volt minden, beleszerettünk teljesen Toloba...
Helyzetjelentes Tolobol.....Verofenyes napsutes...meleg...kb 32-33 fokot saccolok....felho egy db sincs az egen Remeljuk ez igy is marad Jo nyaralast mindenkinek.
Már nekem sem kell sokat kibírni ebben a nyámnyila időben......
Egyébként über jól indul a buli ... a páromnak is és nekem is kihúzták a fogát a héten......plusz én még megszólalni sem tudok, mert begyulladt a torkom......
De nem adom fel....míg egy darabban látsz............
Jó készülődést mindenkinek akinek most csörög a hátizsákja meg a túracipője.....
Az itthon maradtaktól pedig kérnék egy- két imát, hogy jó időnk legyen.....
Előre is köszi....
Barbeszka es Liliana hol lesztek elszallasolva? Mi is szombatol leszunk Toloba a Dimitriaba;) Jo utat nektek....Mi is kb 5 eve minden nyaron Granddal utazunk...iden sajat autoval megyunk...es mar szerdan el indulunk ..utban meg allunk Athenba 2 ejszakat. Amugy most neztem idojaras jelentest 31-32 fokot josol a kovetkezo 10 napra...
Köszi szépen az infót ! Reméljük semmi gond nem lesz !
Mi egyébként csakis a Grand Tourssal utazunk busszal !!
Repülős utakat magunk intézzük.
Irhatnék jelzőket, de egyszerűen Náluk jobb utaztatót
elképzelni sem tudok !!! Mindenben profik !
Ismerősöm pénteken ment a Diassal más uticélra !
Azt mondta a telefonba, hogy soha többet velük !!
Pénteken megkaptuk a részvételi jegyet a Dias Zeustól. Már csak pár nap választ el minket, hogy megismerhessük Tolot. Nagyon várjuk, de még rengeteg az elintéznivaló, viszont így hátha gyorsabban telik a hátralévő idő.
Mi Debrecenből indultunk és 24 óra alatt értünk haza. Odafele, ha jól emlékszem 26 óra volt.
Le a kalappal a Grand Toursosok előtt, nagyon jól jöttek, de a határnál is szerencsénk volt, nem kellett órákat állni.