Mi tavaly voltunk, akkor a következõ árak voltak(itt vannak elõttem a kompjegyek):
Kavala- Prinos 16 €/ autó és 3,5 €/fõ
Limenas- Keramoti 10,4 €/ autó és 1,7 €/fõ
Ha ideiek az adataid, akkor nagyon sokat emeltek.
Köszi az infót nagyon kedves vagy.Ha lehet lenne még kérdésem.Szeretnénk eljutni Thassos szigetére mert nagyon felkeltette érdeklõdésünket.Nem tudod véletlen,hogy Asprovaltáról vagy közvetlen környékérõl hogyan lehet átjutni?Komp honnan indul?Elõre is kösz kvali!
A kompok:
- Nea Peramo-Prenos: az átkelés kb. 1,5 óra (20 Euró/személyautó)
- Kavala-Prenos: az átkelés kb. 1,5 óra (20 Euró/személyautó)
- Keramoti-Limenas: az átkelés 35 perc (14 Euró/személyautó)
Szia!
Csak megerõsíteni tudom Csutek írását, Thassos szigetre Kavalából megy
komp. Szerintem célszerû Asprovaltán befizetni fakultativ sziget-látogatásra. Nincs gond az odautazással,-ha csak nem saját gk.-val mentek,- megmutatják Kavala nevezetességeit, továbbá Thaszosz-on sem árt az "idegenvezetés". Számomra a mai napig egy igen kellemes
emlék a sziget meglátogatása.
Üdv. Czoki.
2000-ben, amikor Vrasnan nyaraltam, volt discó Asprovaltán.
Bocs, ha tévedek, de tudomásom szerint Kavala a legközelebbi hely, ahol kompra szállhattok Thassos felé.
Köszi az infót nagyon kedves vagy.Ha lehet lenne még kérdésem.Szeretnénk eljutni Thassos szigetére mert nagyon felkeltette érdeklõdésünket.Nem tudod véletlen,hogy Asprovaltáról vagy közvetlen környékérõl hogyan lehet átjutni?Komp honnan indul?Elõre is kösz kvali!
Szia kvali!
Asprovalta nagyon szép hely, eléggé nyüzsgõ élettel. Szép tengerpart, nagy strand napággyal és napernyõvel. A majdani szállásotokat nem ismerem, tehát arról nem tudok mit írni. Konkrétan szórakozási lehetõségekrõl (pl. disco)szintén nem tudok írni, de bizonyára az is van. Rengeteg az éterem, taverna, úgy a tengerparti sétányon, mint a
"fõúton" Ha mindennap egy másikba mennétek, egy hét alatt biztosa felét sem tudnátok megismerni. Melyik a legjob?? hát ez ízlés kérdése,meg éppen mit szeretnél enni. Vannak "tengeri herkentyûkre" szakosodott
éttermek, és vannak "általánosak" is. Mi legjobban a fõúton találhatóSt.George éttermet szeretjük,- a hasonló nevü szálloda tulajdonosáé,-de ez szubjektív. Nála ettünk elõszõr "grill-mix" tálat, más helyen csak hasonlót, de ugyan olyan finomat nem sikerült ennünk. Nagyon sok üzlet található, kiváló esti program azok végiglátogatása.
Nagyon jó nyaralást kívánok.
Sziasztok!Én minél többet szeretnék megtudni asprovaltaról!Pl.:Milyen éttermek kévézok szorakozóhelyek tavernák vannak ott és mi a nevük.Azt is nagyon megköszönném de nem muszály ha azt is megmondanátok milyen a konyhája vagy szerintettek melyik a legjobb!
Mi augusztusban 21.-én megyünk a Takis apartmanba he irnátokróla valamennyit nagyon megköszönném.Mert ugye bár mindenhol csak kivülrõl mutatja és onnan szép de belülrõl is kiváncsi lennék!!!!!!!
Elõre is köszönöm!!!!!!!!!!
Sziasztok!
2001.év után idén ismét Asprovaltára készülünk.
Tavaly Sartin nyaraltunk, és ott a supermarketekben lehett vásárolni
"hordóból" kimért vörös és fehér bort.
Az a kérdésem, hogy ez a lehetõség vajon Asprovaltán is adott???
Nem vagyok borissza, de ha már nyaralunk, azért nem hagyom ki
a finom görög borokat.
Elõre is köszi a választ.
Üdv. Czoki.
Köszi az infót a buszárakról. Tavaly a gyerekre nem fizettünk, 2 éves volt a kisfiam és a Thesszaloniki-Nikiti járaton utaztunk. Azt tapasztaltam, hogy ott sem volt kijelölt buszmegálló, a buszra egy útkeresztezõdésnél kellett felszálni, és az útszélén üldögéltek az emberek a buszra várakozva, ráadásul késett is jó sokat, a menetrend pedig kézzel volt kiírva görögül egy kisbolt kirakatába.
Szia Shaba!
A buszjegy ára 5.7 Euro Asprovaltáról salonikibe és Kavalába is. Kedvezmények nincsenek, gyereknek, felnõttnek egyaránt. A buszokat általában le kell inteni, mert ha nem jelzik hogy fel akarnak szállni akkor nem nagyon állnak meg.
Igen, van közvetlen buszjárat Thesszalonikibe és Kavalába is. A Thesszalonikibe tartó busszal ármehettek Stavrosba is, ha érdekel, mert ott is van megállója. Légkondis buszok, és mikor mi voltunk velük, nem is voltak zsúfoltak. Az árakra sajnos nem emlékszem már, mert 2003-ban voltam arra utoljára.