Hát sajnos ez a nyaralás is letelt,de már tervezem Prágát
Nagyon jól sikerült a nyaralásunk igaz nem mindenre maradt időnk,de ez arra ad okot hogy visszatérjünk Toloba.
Az apartmanunkból a kilátás az isteni volt és mikor a reggeli párába az ember kinyitja a szemét és a tengert nézi az ágyból hát azt nem tudom nektek leírni.BÁMULATOS!!
Szerintem a luxus katagoria az ezt jelentette,ezt azért mondom mert a tranzit szállásunk az kaphatná meg inkább a luxszus jeligét.
Az az apartman csodaszép és igényes volt.Más örvendene ha olyan lakása volna!
Annyi mindent le kellene írnom ,de csak forognak a gondolataim meg hát sok az olvasni való mert ti addig míg én nyaraltam úgy nézem nem tétlenkedtetek.
Várom a kérdéseiteket ,ha van és akkor talán könnyebb lesz válaszolgatnom és nem írok itt olyan dolgokat amire nem kíváncsi senki
Szia Robi!!!!!! Üdv itthon!!! Boldog-boldog születésnapot, még legalább ugyanennyit!!
Mindenről írj, mindenről, milyen volt a város, az út, a tenger, hol-merre van jó homokos part? Merre érdemes elindulni kirándulni, stb. stb. Nagyon várom az élménybeszámolót!!!
Kedves Robi Barátunk!
Először is Isten hozott itthon. Örülünk, hogy szép élményekkel és szerencsésen megérkeztél.
Másodszor, szeretettel köszöntünk szülinapod alkalmából.
Baráti öleléssel: Josza és Cilla
Lenne pár kérdésem hozzád, ha nem gond.
Milyen kirándulásokon voltatok?
Melyik tavernákban ettetek és mi volt a véleményetek róluk?
Kinti árak, ha megjegyezted őket?
Elektra milyennek tűnt kívülről?
Milyen volt az utatok?
Szia Berili!
A városka neken nagyon tetszett,hangulatos kis telepűlés.Az útazaási téma az nem ide való.Kezden magam tartani a fórum szabályzatához .
A tenger isteni volt még mindig érzem a só illatat.A homokos part az kint van a városka szélén mi egyszer elgyalogoltunk oda csak hogy megnézzem ,de azért én nem gyaloglok 15 percet mikor ott volt az apartman elött a jó kis strand.
Kirándulásaink:Nafplio (piac és a vár megmászása ) isteni a kilátás fentről,Korinthos,Epidaurios,Mycenae és barangolás erre is meg arra is .
Az élménybeszámoló az meg nem az és stilusom,de gondolkodom a dolgon.
És az apartman előtti strand milyen volt? Tudod, a mi apartmanunk is a tenger partján van. Csak a gyerek miatt érdekelne a dolog. Priviben azért leírsz néhány dolgot az utazással kapcsolatban. Megint minket ért a megtiszteltetés, hogy vigyük a csapatot...
Melyik tavernákban ettetek és mi volt a véleményetek róluk?
Kinti árak, ha megjegyezted őket?
Elektra milyennek tűnt kívülről?
Tavernál:Romviaz isteni jó mivel cserépedényben adják a muszakát
Ilias ott nem nagyon tudnak angolul és volt egy kis félreértés ,de megoldodott a dolog és nagyon finom bárányt ettem.A kocsiba maradt a papírom a többi étterem nem ugrik be,de délután felhozom .
Én nem vagyok egy zabagép nyaraláskor ,de az adagokkal volt némi gondom ,de ez a válságnak tudom be .
Az árak ha írnál hogy mire vagy kiváncsi akkor válaszolok már ha vettem azt .
Elektra:A fotó az megvan ahogy igértem igyekszem felrakni a gépre és akkor küldöm is.Nagyon szép kis takaros hotelnek nézem igaz nem mentem be.Hirtelen ennyi.
A part ahol leteszed a hab testedet az homokos.Ahogy belápsz a vízbe az apró kavicsos 1 méter aztán nagy kövek vannak,de ki lehet kerülni ez kb 2 m-es sáv és aztán homok és homok és tiszta mint a lelkem a víz .
A gyermekek jót játszhatnak az biztos.