Bocs, a 2+2 ágyasokról nem írtam. A legfelső szinten vannak, az ágyak egy légtérben, az egyikben 2 franciaágy, a másikban egy franciaágy és 2 szimpla. Mi csak felkukucskáltunk, így a részleteket nem figyeltük, de azt hiszem, hogy a konyha talán nem abban a légtérben van, arra talán az tud válaszolni, aki ott lakott. Ezekből a szobákból 2 a medencére nézett, a másik oldali nem tudom, hová nyílt. Egy biztos, táncpartit nem lehet rendezni a szobákban, de ez nemcsak a 4 ágyasra vonatkozik, elég kicsik az apartmanok. Az aula nagysága nem tett jót a szobák méretének.
Köszönöm a gyors választ!
Az a baj, hogy Stavros-on nem túl sok apartman rendelkezik 2+2 fő befogadására alkalmas két légterű lakrésszel..
Üdv
CF
Máshol sem sajnos, és nekünk 5-6 fős kell.... az mekkora gond
Én már csomagoltam is, tegnap kaptam egy tök jó listát, igaz, föl kellett hoznom a nagyobb bőröndöt
Szóval, holnap indulunk
ÁÁÁÁ, dehogy... A Párom este jön, de mikor mondtam Neki, hogy mit küldtél, olyan boldog volt
Neki sosem sikerül összeszedni a cuccait... amikor elment kedd reggel, mondtam Neki, nézze át a bőröndjét, mert csak pólót tettem be Neki, nem tudom, mire lesz szüksége. Majd este felhívott, hogy megérkezett, és nincs semmi a bőröndjébe, mert csak pólót tett be, mert én azt mondtam, csak az nincs a csomagjába már...
Úgyhogy hoztam Neki fel még 1 nagy bőröndöt, hadd szórakozzon a listáddal
Már csak szúnyogpapírkát kell venni, meg valami útravalót, és irány a Tenger!!
Még ma meló, + fogorvos, reggel meg a busz...
Amikor még 4-en jártunk nyaralni, akkor sem volt könnyű apartmant találni, akkor kaptuk meg az utazási irodában azt, hogy Paralián pl. vannak 4 ágyasok. Köszöntük szépen, abból a helyből több, mint elég volt 1994-ben, mikor ott nyaraltunk. Aztán persze, amikor mondtuk, hogy pedig a neten jócskán találni 4 személyes szobákat is, az volt a válasz,hogy nem a netről foglalnak. Azt nem tudom, hogy miért nem kötnek le családi apartmanokat az irodák. Kíváncsi lennék, hogy ők hogyan gondolják egy 2 felnőtt, 2 kisebb gyerek felállású család elhelyezését. A Diasnál nagyobb választék van, ott még több személyes is jobban előfordul. Ott viszont a busztól fázom, mert az utaztatásról több rosszat is olvastam már.
Ágica, jó nyaralást Nektek, kitartást a hosszú úton!
Köszi Anyuci, aranyos vagy!
Mi Apollonnal mentünk amikor sokan megyünk, 2 felnőtt 3 gyerek, de Paraliát én is kihagyom...
Most Dias busszal megyünk, kicsit én is tartok tőle, ég és föld a két iroda buszai... na nem baj, kibírjuk, fő hogy holnap elindulunk végre.
anyuci68-gudli- nagyon köszönöm.azt hiszem majd ott eldöntjük, hogy mi legyen !azért ez a visszaút klíma nélkül- hát az nem semmi lehetett
ez a Kavala-Thaszos érdekelne nagyon, csak attó félek, hogy így együtt mindegyikből csak nagyon kicsi jut!!!
Gudli, azt az utazási listát esetleg megküldenéd nekem is??? Előre is köszi.
Ha lehet, nekem is elküldenétek az utazólistát?
Olvastam, hogy tanácsos az út előtt aspirint szedni, ugy emlékszem, hogy előtte 2 nappal kell megkezdeni, csak azt nem tudom, hogy napi mennyi tabletta szükséges. Ha valaki tudja, akkor megköszönöm.
A most utazóknak kellemes utat és jó pihit.