Szia Atosz!
Sajnos pedig előfordul, hogy útlevelet, vagy bankkártyát kérnek.
Szia!
Ezt nem vonom kétségbe,de azt, hogy az adatok kiírása után az én útlevelemet, netán hitelkártyámat bérlés idejéig visszatartsák,maguknál tartsák, ahhoz nincs joga egy "natúr" kölcsönzőnek.Nagyon sokszor béreltem kocsit,de nálam erre még nem volt precedens.A bérlési szerződés volt a helyi jogsim,ha netán a yard ellenörzött, plusz az útlevelem v.a jogsim amit minden esetben visszaadtak.
Erre csak azt tudom írni,hogy akkor keresni kell másik kölcsönzőt.Ha 10 napra bérelek kocsit,akkor addig nincs útlevelem meg bankkártyám?
Hááát ez viccnek is rossz!
Kefán a CBR-nél béreltem és visszaadtak minden hivatalos dokumentumot. Látom Zantéra utazol. Ott sem tartottak vissza nekem semmi hivatalos okmányomat, Ag.Sostisban.Én csak óva akarok inteni minden bérlőt,hogy ne szolgáltassák ki magukat, mert egy útlevél, a Passport a te ottani legfontosabb dokumentumod a saját létezésed igazolására! Ez komoly dolog!
A magyar személyimre rá se.... Az núdli. Nekem még nem kártyás. Jogsim többet ért- az kártyás... Aranyos mi?
Az utazási iroda azt mondja Önt kell keresnünk Skalaban, kaptunk egy telefonszámot is.
Nem tudjuk mi a pontos cím, ha kaphatnánk valami irányt Skala-ban, milyen utcát kell keresni?
Szombaton érkezünk.
Köszönettel: András
Kedves András..
Én a Hermes szálláson vagyok meg található,de a ti szállásotokhoz kell benneteket navigálnom majd,így a három apartmanunk közül meg kellene adnod hogy melyik helyre szól a kiállított jegyetek,ez meg könnyebbítené a helyzetemet.De akkor is elég amikor be értek Skalaba,ha gondolod, felhívtok és a templomnál találkozunk.
üdv:Marcsi
Kedves Marcsi!
A telefonos megoldás tényleg praktikusabb, mert rögtön kapunk útbaigazítást.
Akkor telefonálni fogunk, amint beérünk Skala-ba.
Villa Renieri
Az iménti chat-elésből sokan okultunk, köszönjük az értékes információkat (bár lehet priviben vagy e-mail-ben praktikusabb lenne magánlevelezést folytatni, és akkor a Kefalonia topik is követhető lenne)!!!
Előre is köszi !
10 hsz-szel előbb olvasd el a fórumszabályzatot, és ne fröcsögj feleslegesen!!
És tévedsz, nem a te dolgod, hogy miért így kérsz tanácsot - addig nem, míg ezt egy szaktopikban teszed, szétrombolva azt!!!
És kérlek, ne folytasd, mert így nem jósolok neked túl hosszú életet a fórumban.
mirmur,
hát tényleg nem feltétlenül itt kellene kommunikálnod az idegenvezetőddel... (bár elég fura, ha esetleg más elérhetőséget nem kaptál...) gondolj bele, mi lenne a topicból, ha mindenki így tenne...