Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókivánságokat. A képeket igyekszem felrakni és akinek igértem azt küldöm is.
Kissas amit neked igértem azt nem találtam meg.Szerintem már bezárt.
De van egy olivaolaj fából készült bolt ahol nagyon szép dolgokat lehet venni,na hát ott lehet ám keresgélni szép dolgokat.
Ha a fafarago uzletre gondolsz...az valoban bezart... de az olivas boltot mindenkeppen erdemes megnezni
Kedves Ági!
Látom téged kellett volna megkérdeznem és nem végigsétálni a főutcát vagy 100x .
Igen arra a kis boltra gondolok ami veletek szemben van.Bámulatos kis boltocska és úgy kell az ember kivonszolni a boltból mert mindent meg szeretne venni.
Kedves Andi!
Elsőnek kifeküdtem a strandra és nekiláttam a könyvednek és azon kaptam magam hogy már az 50-dik oldalon tartok és gyorsan el is dobtam mert akkor nem tartok ki vele,de sajna így is 5 nap alatt kicsináltam.Gondoltam kiolvasom mégegyszer,de elkérte a szomszédunk és jó ember létemre odaadtam neki pedig azt kellett volna mondanom neki hogy vegye meg.
Jártunk Hydrán ami nagyon pazar volt,de ezeket nagyrészt azthiszem leírtam és nem akarom ismételni magam.
A csatornánál is jártunk és ott meg is kérdeztük hogy mikor engedik le a hidat és hála mázlink is volt mert 10 percet kellett várni és már ment is lefelé.Szerettünk volna átmenni,de sajna lekéstük a hajót
Néha a kocsinak ez az átka,hogy nem találod meg a jó irányt,de ez nem is gond mert így van miért visszamenni oda
És még sok felé csavarogtunk.
Szia Robi!
Köszi, hogy ilyen gyorsan írtál. Szóval tetszett minden? Azért túl sok helyre akkor nem mentetek kirándulni. Jajj, de mennék most oda. Az idén ngyon hiányzik Görögország. Az utolsó 8 évben egy év sem telt el nélküle.
És a szomszéd is kiolvsta a könyvet? Tetszett?
Fényképalbum lesz? Vagy beszámoló?
Kedves Andi!
Igen nagyon tetszett minden.Meg is voltunk lepődve hogy ennyire szép ott minden.Le is fotóztam neked a Hotel Tolot Igen a szomszéd is kiböngészte csak a nejem nem .
A véleményemet leírom a másik topikba,ha odaérek (jót is rosszat is írhatok ?)
A fénykép és a beszámoló azt nem igérem mert luszta d....g vagyok és erre nem nagyon szoktam ídőt szánni.Volt hogy a nyaralás után 3 hó-val került fel a gépemre a képek Hát ez vagyok én,de megbeszélem magammal a dolgot
Örülök, hogy tetszett ott és a hotel tolóról jöhet a kép (én anno nem fényképeztem le)
Persze, írd meg a negatív véleményed is, abból tanul az ember.
A képeket sajnálom, hogy ennyit váratsz minket velük.
Remélem az ígért képet az Elektráról nem 3 hónap múlva teszed fel, mert akkor élőben előbb fogjuk látni.
Igaza van Andinak, hogy a negatív dolgokról is írhatnál. Az jól jöhet az ezután indulóknak.
Kedves Anita!
Nem szoktam a számból s....t csinálni tehát amit megigértem az úgy is lesz.Így jó is mert talán a héten felkerük az a jó pár 100 kép amit csináltam.A negatív dolog az nem vészes és az Andi könyvével kapcsolatos vagyis csak az én véleményem,de lehet hogy be volt határolva az oldalszám és ez mindent meg is magyarázna.
A negatív dolog nekem csak az ételek mennyisége volt a minőséggel semmi gond nem volt ahogy ezt már le is írtam.
Üdv:Robi
Nem is úgy gondoltam, csak Andinak írtad, hogy nyaralás után nem igazán szoktál azzal törődni, hogy a képeket felrakd.
Előre is köszönöm. Kíváncsian várom a többi képpel együtt. Így előre gyönyörködhetünk Tolo szépségében.
Mikor mi voltunk Tolo-ban, mindig vettünk az út előtt görög péksütiket 1,5 - 2 euróért. A főutcán van nehány pókság. Fetás rúd vagy pite, mindkettő isteni, laktató, hidegen is ehető, nekünk a numero uno!
Hydrára is így mentünk, de ott a kikötőnél találtunk egy kis pékséget, ahol finom és nem drága kalácsok vannak (nem a parton, hanem kicsit bentebb egy kis sikátorban). Nem bírtuk ki, ott is vásároltunk. A hajón a frappé nagyon finom, és nem is vészes árú (1,5-2 euró???). Breki jobban tudja!
Szia Robi!Eszembe jutottak újabb kérdések. Hol tudtatok parkolni? Közel a Thetishez?Ha autóval kirándultatok találtatok este parkolóhelyet mikor visszaértetek?Szia: Anita
Kedves Anita!
Ez a parkolás téma nem egyszerű dolog az tuti.
A ház mellett meg lehet állni,ha mázlig van és hát jó tolatónak is kell lenni ,remélem érted.
Ha nincs hely akkor felmentek a dombon és nem a templom felé kanyarodtok akkor van ott egy parkló és nincs is messze gyalog.Mi be szoktunk oda állni és ha látom hogy ürülés van akkor beálltam a ház mellé.
Üdv:Robi