Tavaly 9-kor indult és 6 körűl ért vissza. A hajón büfé van, étel féle csak toast, de Porto Katzikin van több vendéglő is. A hajóroncs tényleg nem nagy szám, egy egszerű rozsdás valami, de az Ikarosz nem arra megy, hanem a nyugati oldalon végig.
igen az az.
ha bekapcsolod az info gombot,meg a foto gombot a google earth-ben-akkor jön ki rola info.De amint Kakadu irta :nem egy nagy szám élőben .
Elolvastam narcisz beszámolóját Acheron folyóról.
Pár kérdés:kisgyerekkel mik a lehetőségek?nagyon jól hangzik amit narcisz irt de nem hiszem,hogy egy 5 éves gyerekkel(nem örülnék,ha utánna náthásan feküdne egy hétig) néha nyakig a hideg vizben,csúszós köveken ,full saodrásban ez zökkenőmentesen végigvihető.Már pedig jól akarjuk érezni magunkat nem kínlódni.
Olvastam valahol ,hogy lehet raftingolni(honnan indul,)
Várom a tapasztalatokat,variációkat.
Sziasztok! A napokban felkeltette érdeklődésemet Parga csodás vidéke. Egy kicsit, de inkább nagyon is megtetszett e gyönyörű hely! Lehet hogy ide kellene menni nyaralni? Szerintem igen! Tudnátok egy-két dologban segíteni, aki már járt e csodás helyen? Szeretném megkérdezni a következőket: május végén illetve június elején milyen ott az időjárás? Egy előszezoni nyaralást tervezek, nem nagyon szeretem a nyüzsgést, egy jót szeretnék inkább pihenni. A fakultatív programokat már láttam egy-két Parga oldalon, tavalyi árak mik voltak? Melyeket tudnátok ajánlani? Az árakról néhány infót tud valaki, éttermi és bolti? Buszközlekedés van-e, hova érdemes esetleg elutazni. A Walter Travelt néztem ki, mit tudtok róla?
Rendes az utaztatás, mennyi volt míg leért a busz? Sorolhatnám még kérdéseim, de egyenlőre ennyi lenne. Köszönöm: Csaba
Tavaj is Walters-szel voltun Sartin, mindenkinek bátran ajánlom csak jókat tudok mondani róluk.Jó volt a szervezés a söfőrök na és az jó időt is megrendelték!
Tegnap mi is lefogalaltuk a nyaralásunkat a Walter Travelnál. Pargára utazunk velük, az egyik ismerősünk ajánlotta Őket, nagyon meg volt velük elégedve, beszéltünk még sok ismerőssel is akik nyaranta mennek nyaralni az irodával, mindenki ajánotta....
Azt mondták az irodában hogy mindent Ők szerveznek, az apartmanokat csak ők bérelik, és a munkatársak is közvetlenül az irodának dolgoznak. Saját autóbusszal utaztatnak, és azt is mondták, hogy Pargán Walter Travel munkatárs fog fogadni, aki az iroda munkatársa.
Mikor mentek?
A Waltewrről jókat olvastam más fórumokon. Biztosan jó utatok lesz.
Nagyon fürge mindenki, látom igyekeznünk kell nekünk is, hogy maradjon még hely júliusra.
Mi a Vasiliki házba megyünk júnnius 6-tól 45.900 ft / fő ért és ez busszal együtt van.
Nekünk volt már olyan dátum, mire már nem volt hely........
Ti hová jöttök, nyaralni és mikor ????
Szia Papamaci! Sartin a Vergina apartmanban voltunk. Az ófaluban van nagyon hangulatos helyen. Közel van a tenger és a belváros mégis csöndes hely. Nem luxus villa, de tiszta kis szobák vannak a célnak megfelel. Lehet főzni , minimális edénykészlet van. A város nagyon szép és a környéket be lehet járni akár motorral is. Mi El-Greeko-nál béreltünk egy kismotort. Jó nyaralást!