macika,láttam a video összeállítást nagyon szép.mi is akkor voltunk sartin.de lenne egy kérdésem:mikor kelt fel a nap illetve mikor kezdett pirkadni?ugyanis mi is meg akartuk nézni a napfelkeltét de nem sikerült.
hát mi egyik nap kimentünk potyára, mert az utazásis csaj azt mondta h 7kor kel a nap.
csak az volt a gyanus h mindenki már visszafelé jön, és csak mi megyünk a part felé
másnap fél 6ra lementünk, akkor már kezdett világosodni, de a fényképező szerint 6:14 kor bukkant elő a nap.
hideg volt, sok volt a szúnyog, de a látvány kárpótolt mindenért
Szúnyog mindenhol van csak valahol sok,valahol kevés,de szúnyogháló nincs mindenhol!viszont a faluban és a tengerparton sétálás közben tényleg nem lehet szúnyoggal találkozni csak az apartmanban.
Van valaki aki elkapta a vírust görögben???mert én hazaérkezés után influenzás lettem elég alaposan.(bár még olyan vizsgálaton nem voltam ami egyértelműen kimutatja a h1n1-et.)
Afrodité89!
Szerintem, el kellene menned orvoshoz. Azt pontosan nem tudom, hogy torokváladékból vagy vérből állapítják-e meg a fertozest? Nem is értem, hogy az orvos miért nem javasolta? Említetted, hogy Görögo.-ban nyaraltál?
üdv.: Zsófi73
Szia!
Az Én fiam hazaérkezés után hat nappal köhög fáj a torka ma már be is lázasodott.
A doktornő tudja hogy Görögországban voltunk, de azt mondta csak nyári megfázás.
Remélem tényleg az.
Jobbulást!
Azért nem kell parázni,sok c-vitamin és sok ouzot kell inni az fertötleníti a szervezetet:-)egyébként lányok nagyon figyeljetek a higiéniára útközben a mosdóknál mert én ott is összeszedtem emellett valami durva fertőzést.
Szia
Pontosítok. Mi Korfu Sidariban voltunk. Haza fele a sztrájk miatt egy nemzetközi kompon jöttünk.
Nem Sartira reagáltam, hanem a megfázásra.
Különben ma olvastam, hogy Görögország minden lakosát be fogják oltani védőoltással a h1n1 vírus miatt.
Mi idén csak a görög határnál találkoztunk fizetős wc-vel a duty free shop mellett. ott 40cent.de előfordulhat szerb illetve macedon részen is,a soforöktöl függ hol állnak meg.