Mi május 30-tól,jún.14-ig voltunk,és szuper idö volt végig.Voltunk már júliusban,augusztusban,én azt mondom most jobb volt.De lehet csak jól kifogtuk:)
Szia
Szerda es szombat a piaci nap es mindket nap a buszvegallomas
kozeleben levo parknal van a piac .(Regen a szerdai a LIDL utan volt de ott most epitkeznek)
Szerdan 8 tol kb.13 oraig szombaton kicsit tovabb kb.14 oraig van.
A legjobban 12 korul erdemes kimenni mert akkor meg van minden de mar engedik lejebb az arakat,foleg a halarusok.
UDv
Kriszta
Nézegetem a képeidet nagyon jók. Főleg, hogy én 2007 ben voltam ott és mégis egy csomó új dolgot látok a képeiden.
Az a lélekvesztő bérlés szerintem a legnagyobb élmény volt eddigi nyaralásaim során. A nyílt tengeren hajókázni amerre csak akarok,fürdeni egyszerüen felejthetetlen.Mi 2x is béreltünk 3-4órára.
És Tolo-ból nagyon sok szép történelmi helyre el lehetett menni és ezáltal egy kicsi betekintést nyerni a kedvenc országunk múltjába.
Napflio szerintem lélegzetelállító volt.
Meg az okori színház is.
Szia Laci!
Hát a színház az tényleg bámulatos.
Felmentem a legfelső sorba és hát a szám is tátva maradt mikor körbenéztem.Pazar látvány tárul az ember elé!
A hajókázásra meg csak egyszer tudtam a drágaságomat rávenni mivel nem szereti a hullámokat pedig még az uccsó nap mondtam neki hogy jó volna hajókázni egy kicsit.
Ezért az árért soha nem tud az ember csónakázni szerintem.!
Szeretném a segítségedet kérni, hogy Toló környékén ( kb.150 km-ig) van-e csúszdapark. 1997-ben voltunk már egyszer itt, de akkor még kettesben, ma már két lányom van és általában minden nyaraláson elmegyünk egy ilyen parkba. Létezik, hogy ezen a "környéken" nincs????
Előre is köszi a segítségedet! Üdv.: Szilvi
Köszi Andi a gyors választ! Eddig mindig csak olvasgattam a fórumot, de még sohasem írtam, úgyhogy még meg kell tanulnom . Imádjuk Görögországot, és 14 nap múlva remélem kilencedjére is sikerül eljutnunk.
Ez a csúszdapark keresés feladta a leckét, dehát azért nem találtam, mert nincs is.
Üdv.: Szilvi
Jaj valaki küldjön nekünk egy kis jó időt a jövőhétre Tolóra:(:S Ahogy nézem az előrejelzést egyre kevesebb a jövőheti hőmérséklet, ma már csak 29 fok (A 205. oldalon megtalálható link alapján:http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|GR|GR059|Tolo&metric=1)
Jaj valaki küldjön nekünk egy kis jó időt a jövőhétre Tolóra:(:S Ahogy nézem az előrejelzést egyre kevesebb a jövőheti hőmérséklet, ma már csak 29 fok (A 205. oldalon megtalálható link alapján:https://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|GR|GR059|Tolo&metric=1)
Sajnos több helyre is lehűlést ígér, Paraliát + Aspovaltát is néztem, van ahol 17 fokon mond éjszakára. Valószínű valami hideg front vonul át.
Mi is jövőhéten akartunk menni, de pár héttel későbbre halasztjuk.. Szerencsére mi megtehetjük, de sokan nem...