Hát mi is félünk most már, hogy ennyien megbetegedtek görögben.
Mi pici gyerkőccel megyünk jó lenne ha nem kapna el semmit.
Nem tudjátok pontosan hogyna fertőz, hogyan lehet elkapni?
És mit lehet teeni ellene?
Mondjuk nekem az idő se valami szimpi. :S
Egész nyáron 30-35 körül volt, most "csak" 27, 28 lesz. :S
Pedig most indulunk... :( Persze így legalább lesznek városnézős napok is, de azért szeretnénk fürdőzni is, meg 35 fokot, legalább 1 napig. :)
Akkor Holiday apartman? Majd írnál róla 1-2 véleményt? (3 éve voltam már ott, de azóta megnyílt egy új szárnyuk ha jól tudom, medencével a tetőteraszon.)
Tavaly is a Holiday apartmanban voltunk.A medence megvan a tető teraszon,bár nagyon kicsi és a napozórész sem túl nagy.Van egy rész-ha a bejárattal szembe állunk akkor bal oldalon-,amire tavaly azt mondták hogy idén kávézó lesz belőle.Az idei katalógusban a képen még mindig nincs kész,majd most meglátjuk mi lett belőle.Még 5 nap.
Sziasztok!Holnap indulunk Sartira a családdal,és egy olyan kérdésem lenne azoktól,akik idén már voltak: Van még Toroneosi hajókirándulás?
Válaszotokat előre is köszönöm
Holiday apartmanban a kávézó megnyílt már.Aranyos,hangulatos kávézó de nem a legolcsóbb.A Sarti 2009.06.09-06.17ig fényképalbumban van az apartmanról kép,hogy milyen most.Mi töltöttük fel de a brigikeee87es néven.
Mi ma jöttünk haza Sartiról. A robogós témához szeretnék hozzá szólni, véleményt kifejteni.
Béreltünk robogót Sassosnál és Angelónál is, több napra. Én Angelot javaslom mindenképp, nagyon jó robogói voltak. Sassos robogói jóval - már csak kinézetre is-régebbiek, nem olyan jó állapotúak, nem bírnak annyit. Sokkal- sokkal rosszabb robogó volt Sassosnál. Vittük a kuponos-10%-ot, de nem lett olcsóbb. És nem utolsó szempont szerintem a biztosítás se. Sassosnál csak felelősség biztosítás volt- ami csak a másik járműben okozott kárt fedezi-, míg Angelónál a biztosítás kiterjedt a robogóra is egyes részire is.
De aki Sartira megy, annak mindenképp ajánlom a robogó bérlést, nagyon szép helyekre el lehet könnyen jutni, ahova ha autó nincs, akkor sehogy se.