Kedves Betti!
Köszönöm szépen! Még fel kell dolgoznom ezt a sok élményt, és magát a hazajövetelt is... (nem)kicsit le vagyok lombozódva, na.
Ma még szerencsére szabin vagyok.
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat, várom ám a beszámolódat és a képeidet is.
A fülészeti problémát pedig nagyon sajnálom. Publikus valamennyire?
Szia Kyra!
Köszönöm neked is! Tavaly Korfu kimaradt, de 2007-2009 viszonylatban tudok majd nyilatkozni.
A fülészeti probléma pedig sajnos Korfun kezdődött. Egyik éjjel nagyon elkezdett fájni a fülem, reggelre hatalmasra dagadt az arcom tőle és nem bírtam kinyitni a számat se, valamint rettenetes fájdalmat éreztem. Kihívtuk a dokit és azt mondta, hogy a klímaváltozás miatt elszaporodtak a fülemben a baktériumok és emiatt rettenetesen begyulladt. Kaptam gyógyszert és egy napot feküdtem, mert nagyon magas lázam volt. Másnapra azon kívül, hogy mono-ban hallottam a világot semmi bajom nem volt. Még kétszer megvizsgált, indulás előtt 1 órán keresztül mosta a fülem. De ennyi.
Sajnos még járnom kell kezelésekre, de rendbe jövök. És Korfu tényleg visszavár. Ennek ellenére is ez volt eddigi legjobb nyaralásunk.
Juj, ez aztán nem hangzik túl jól, mindenesetre nagyon örülök, hogy még ez sem szegte kedved, és jól éreztétek magatokat, és viszonylag hamar rendbe jöttél - leszámítva a mono-hallást.
Jobbulást!
A beszámolónál hagyd nyugodtan, hogy jöjjön az ihlet!
Én még nem tudom, mikor szánom rá magam, de tervezem, hogy lesz egy Korfu negyedszer írásom.
Várom a Korfu negyedszer írásodat. Én pedig ígérem nem fogom vissza magam ihlet terén. Lehet este neki is látok.
Nagyon jó hétvégét és fel a fejjel, majd év közben tartjuk egymásban a lelket és jövőre remélhetően újra a 2-3 héttel ezelőtti várakozással teli beszélgetéseket fogjuk folytatni.
Köszönöm, egy kicsit már jobban is vagyok.
Most még "lótifutis" a nap, de teszek majd fel néhány képet abból az 1300-ból ide is, amit az egy hét leforgása alatt készítettünk.
Szia Geot, már itthon vagytok? Tényleg rohan az idő még itthon is. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, majd mesélj sokat.
Látom Te sem tetted le a gépet a kezedből, hasonlóan hozzám. Én is épp most töltöm fel a képeket egy albumba, hogy amíg Jox hazaér addig is lehessen nézelődni.
a beszámolóval kapcsolatban igazad van, hagyni kell, hagy jöjjön magától az ihlet. Várom a "Negyedszer Korfun"-t én is.
Én is gondoltam rád, csak még nem volt érkezésem megnézni a naptárban, hogy ti mikor érkeztetek meg. Remélem, minden nagyon szuper volt - ezt majd a szokott módon megbeszéljük. Nagyon kíváncsi vagyok.
Gyönyörű fotók Geot! Korfut nem lehet megunni, ez már ebből a pár képből is látszik. Nekünk is minden szuper volt, majd írok bővebben is. Örülök, hogy nektek is minden jól sikerült.
Én már "régen" klubbtag vagyok, ha nem is teljesen Korfu, de hogy Görögország,az biztos. Egyszerűen imádom a görög mentalitást, életet,embereket,vidámságot, egyszerűséget, szépséget és még sorolhatnám tovább. Mikor eljön a választás, hogy hová is menjünk nyaralni, egyszerűen nem jöhet más szóban, csak a görög hon. Mert ez az én másik otthonom...
Bár nem szeretem összehasonlítani őket, mert mindegyik a maga nemében páratlan szépség és élmény, de valahogy Korfu hozzám közelebb áll.
Természetesen ez is embere válogatja.
Szóval ha csak a fent említett két hely között választhatnék, hogy hova menjek vissza, Korfut választanám.