No, szeptember Laganas, senki fórumot olvasó nem jön velünk? Vagy leglábbis Laganasba valahová ha nem is ebbe a házikóba?
Zefiros ház a célpontunk, már csak 84 nap az indulásig!
Szia Barca!
Természetesen az egész országban, így Győrben is vehetsz ki szállást szlovák állampolgárként is. De előbb nézz körül last minut oldalakon szerintem a legtöb cégnél on-line is lehet utat megrendelni fizetni. Én budapesti vagyok a Grand Tours debreceni cég mégis már sokadszor rendeltem és fizettem, intéztem a nyaralásunkat náluk úgy, hogy egyszer sem kellett lemennem Debrecenbe.
Ajánlok egy jó last minut oldalt:
https://www.nagyutazas.hu/magy.....s_hotels=1
Ilyen ajánlatot találtam rajta. Ha nem most jöttünk volna haza, már indulnánk is:
Korfu - Benitses, Maria Apartman (Benistes)
Benitses, Görögország - legközelebbi indulás: 2010. június 23.
tengerparti üdülés, 8 nap / 7 éjszaka, utazás repülővel
akciós!
19 900 Ft/fő
Jó keresgélést: Josza
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és segitséget. Most hétvégén átmegyek Győrbe megérdeklődöm a dolgokat. Augusztus elején szeretnénk menni, Zakyntos, Parga vagy Thassos az uticél. Remélem valahova sikerül. Ezen 3hely közül egyáltalán lehet választani melyik a legszebb?
Thassoson mi Skala Potamia nevű településen voltunk, szuperszónikus hely! Egy olyan hosszú homokos öböl, mint amilyen a Laganasi, háttérben a Psario 2000 méter feletti csúcsai, szóval szupi hely! Pargast és Zakyt még nem ismerem. Ár-távolság, parttól való távolság, stb nézzél képeket, hol melyik apartmanban volna hely, szóval rajtad áll a döntés! Esetleg tervezd el, hogy 2010. egyik, 2011 másik, 2012 harmadik!
Szia,mi tavaly voltunk Laganasban, a szomszédotokban Nikolas ap. Aeolussal mentek? Az idegenvezetőre nem szabad hallgatni! Hazudik és hülyeségeket beszél. Ha kérdeznél akkor nosza!
Nagyon nagyon jó időnk volt, soha nem volt 30 fok alatt a hőmérséklet nappal, sőt, júniusi rekordok voltak a múlt héten, mind vízügyileg a sekély parton 30 fok körül, beljebb 26-27 fok volt a tenger!
A last minute árak most tényleg nagyon jók Zakynthosra, főleg a repülősek!! Ha lenne még pénzem, szabadságom, azonnal mennék vissza pl. 25-én!
Sziasztok Szellosdy és Tengergirl!
A teknősök már megérkeztek, simogatni nem lehet őket, mert ők a gyorsabbak és félősebbek! Ráadásul szerintem, tud harapni is, ha bántják. A repülő halat, ha nem ketten látjuk, azt hittem volna, hogy hallucinálok. Kettőnk között ugrált/repült el, a parttól beljebb, mert bár nagyon messze bent voltunk, nagyon lassan mélyül a tenger. A diszkó sziget mellett, a kikötő előtt találkoztunk vele.
Zaj: idáig azt hittem, hogy forgalmas helyen lakok, most kiderült, hogy nem is, mert a buszok itt csak fél óránként mennek el, ott meg a ház mellett lehetett eljutni Agios Sostisra,(talán tovább is a nyugati partra?) tehát nagy forgalom volt a robogó, quad, autó és rengeteg busz, akik a fakultatív utakra vitték-hozták az embereket. Az angolok meg állandóan hangosak voltak estétől-reggelig. A többi időszakot átaludtákD
Mégis meg lehetett szokni a zajt, vagy legalábbis dünnyögtünk, de nem haltunk bele:)
Ma megérkeztünk nagyon szép nyaralás volt! Röviden: Jó időnk volt nagyon 35-40fok csak az utolsó nap láttunk felhőt de az is csak amíg a nap fel nem jött.A hazautazás napján viszont esett miután felszáltunk a kompra.De ez már minket nem éríntett. Az odaút egy kicsit hosszúra sikerült minden határon kb két órát álltunk. De ezt leszámítva semmi gond nem volt. Az utazási irodával is megvolun elégedve. A Krinas apartmanban voltunk tengerre néző szobát kaptunk szép rendezett volt tényleg kifogástalan. Argassi partja az nem az álom part ott egyszer sem fürödtünk. Legnagyobb élményeim a teknősökkel úsztunk úgy , hogy belekapaszkodtam a páncéljába és a Navajó öből fentről az valami csoda azt az érzést nem lehet se leírni se fényképen vissza adni azt ott látni kell minden túlzás nélkül az egy csoda. Motort béreltünk 600km mentünk csodás helyeket fedeztünk fel. Most röviden ennyi ha valakinek van kérdése szivessen válaszolok.Aztán írok részletes beszámolót.
Üdv: Erika
Ahogy a Navaggioról írtál szinte éreztem a mélységet magam előtt, már alig várom, hogy láthassam élőben is! Várjuk a képeket, beszámolót, mindent! Pontosan hány óra volt oda és hány vissza az út? Melyik irodával voltatok? De szép lehetett!
Szia!
Sz
Szia Ericsike!
Isten hozott itthon Titeket!
Örülök, hogy éppségben szép emlékekkel megérkeztetek. Sokat gondoltunk Rátok Cillával és drukkoltunk, hogy szép időtök legyen! Most pihizés és gőzerővel tájékoztass bennünket mindenről, amit láttatok! Mindenre kiváncsiak vagyunk. Gondolom sok képet készítettetek. Kajakkal merre mentetek? Búvárkodás szempontjából milyen volt a sziget és merre búvárkodtatok? Sikerült e az itt leírtakat hasznosítani? Hol tudtatok a teknősökkel úszni? A Navagio tényleg elképesztő felülről. Aki nem látta, az el sem tudja képzelni. Az a kék csak ott létezik.
Sok szeretettel köszöntelek
Josza
Szia Erika!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Sajnos kint nem sikerült találkozni, de az élményeidet várom én is! Addig is pihend ki az utazás fáradalmait!