Valcsi vagyok. Mi is ugy mentünk Stavrosra,hogy nem foglaltunk szállást elõre. Mi az Alexander Inn -ben voltunk.Amugy általában egy két ágyas szoba légkondival 35 euro/éjszaka. De mivel 7-en mentek lehet ugy is ott csinálni, hogy a felsõ részt kibérlitek ami 70 euro/éj de 5 személyes és még hozzá egy szoba két személyre. szinte minden apartmanban egy szoba 35 euro. Ha van kérdésed akkor irj, mert mi 3 hete jöttünk haza.
Lassan Nektek is eljött az indulás.Nagyon jó utat és felejthetetlen nyaralást kivánok Nektek!
Aztán az Eva apartmant nem kell teljesen lelakni,mivel mi is oda megyünk utánatok.
Tényleg nagyon szép ez a sziget.Mi is bevettük a megnézendõk sorába.Attól félek,hogy már annyi mindent irtam össze amit feltétlenül látni kell,hogy fürdésre lehet hogy nem is jut idõ.Ezért meg kikapok a gyerekektõl.Õk imádnak strandolni,igy lehet hogy kétfelé kell válnunk.
Hát igen,Neked már belátható idõn belül van az indulás....Én meg még mindig csak sárgulok...
Uh, tényleg nagyon szép a sziget!
Magdus ezt feltétlenül meg kell csodálnunk személyesen is!
Kérdésem lenne, hogy Tripitig, hogy lehet eljutni, itt momentán mondjuk busz járatra gondolok, közlekedik e oda valamilyen helyi járat?
6 nap és pakolhatok:-)Olyan izgi ez az indulás elõtti állapot is:-)
Tényleg, a szeszes italok drágábbak, mint itthon?
Magdus alig várom, hogy lássam a tengert!!Már neked sincsen sok hátra:-)
Szia Magdus!
Mi kétszer is átmentünk Amoulanira.Egyszer vittük a kocsit is,a másik alkalommal meg otthagytuk a parkolóban a kompnál.Ha kapok emil címet küldök róla képeket.Nagyon szép sziget,érdemes átmenni.Sokan nem ismerik,és ez jó!!Nagyon nagyon tiszta a víz!!!!
Komp fejenként 1 euro oda-1 vissza.A kocsi azt hiszem 8 oda-8 vissza.Attól függ mekkora az autó.A miénk nagy volt.
Üdv
Tünde