Sziasztok!
Valaki megszált a KOSMAS apartman házban?
Ha bármiféle tapasztod van szívesen várom....
Annyit tudok róla hogy 2002-ben épült a egy pár kép alapján nem rossz.Milyen a környék? Adnak törcsit? Szúnyogra lehet számítani?Takarítják a szobákat ?Milyen a konyha felszereltsége?( felmosás) stb...
Ha valakit tudtok hogy ott szállt volna meg jelezzétek és írok neki privibe....
Mi a Kosmas azon oldalára kértük a szállást, ahol reggel nem süt oda a nap, mert későn kelők révén nem szeretünk reggeli közben megfőni. Mivel az asztalok az erkélyen vannak elhelyezve. Este meg úgysem ott vacsiztünk. A szállás északnyugati oldalán, ahol mi a középső szinten voltunk csendes nyugodt helyünk volt. Az erkélyről még a tenger is odalátszott az utcasarok végén. Az udvaron tényleg volt valami szerelvény, de nem tudom hogy volt-e zavaró hangja. Kérd a szállást az Ilias felöli oldalra , akkor nem lesz gondod.
A Kosmas és Ilias apartmanok a főutcával párhuzamos úton vannak csendes helyen. A Központ kb. 500méter. Zöldség és pékárú 200 méteren belül. A négy fős stúdióban volt franciaágy, emeletes ágy, kisebb hűtő, csurgatós mosogató, elektromos főzőlap, ruhásszekrény mindez egy légtérben. Az erkélyen volt asztal székek. A külön fürdőszoba nagyon egyszerű volt, csakúgy mint a konyhai felszerelések. A hely elegendő, de nem tágas .
Az apartman bejárata egy üres telekre néz ill. az országútra . A környék nem rossz, Sarti új részéhez közelebb a pékségtől 3 sarokra van. Az apartman tisztaságával nem volt gond egyedül a szúnyogháló hiánya volt bosszantó .A tenger 1 utcányira van , de itt az apró kavicsos , hamar mélyülő rész van amit mi nem kedveltünk a gyerekek szempontjából.A tenger tisztaságával sehol sem volt gond, inkább annak környékének tisztaságával. Sajnos kertje nincs és pálmafás rész is csak már bent a sétányon van.Nálunk nem volt légkondi mivel mi a földszinten voltunk, de a
legfelső szinten az apartmanokban volt és működött.A félpanzióról nincs tapasztalatunk mi 2 éve is önellátók voltunk csak egy párszor mentünk el este étterembe vacsorázni -most pedig inkább a gyrost és azt az óriási palacsintát részesítettük előnyben és hát néha főzöcskéztünk, de ha a parton voltunk egész nap , vagy kirándultunk elég volt a szendvics és a gyümölcs.
A félszigeten merre találni olyan partot ahol azért némi kagyló is akad?
Jó pár helyen pancsoltunk már ,de csak némi kagyló mennyiség volt azt is csak hosszas keresgélés után sikerült találni
Szép kagylókat ma már csak olyan helyen találni, ahová a legelszántabb turista sem képes eljutni. Az ilyen helyeken meg a hivatásos gyűjtők szedik össze, és a boltokban árulják.
Nagyon boldog vagyok, ma sikrült lefoglalni az utunkat, pénteken megyünk, tudna valaki infót a Kula apartmanról? Még egy számomra fontos kérdés: vannak -e Sartin kabócák,úgy imádom a hangjukat.
Sarti/Stelitsa 2. apartman:
ár-érték arány rendben. Bogármentes, ágy kényelmetlen és nyekereg, víz mindig volt (már amikor nekünk kellett), rezsó gyors, légkondi OK, a part szinte előttünk, görög szomszédok édesek, és bár a földszinten voltunk, nekünk bejött, itt is volt terasz, és nem kellett lépcsőzni. Ha kicserélnék az ágyakat, megint ezt választanám.
Kabócák mindenhol vannak görögben nagy számban.kagylóból viszont annál kevesebb van a Sithónián.mi az egész félszigeten nem találtunk nagyobbacska kagylót,csak picikéket.arrafele nem olyanok az áramlatok úgylátszik.pedig a párom lemerült többször 4méter mélyre is és ott sem talált.
A Kosmas apartman jó,többször voltam.A konyha felszereltsége nem jó mert már pár nem oda való ember társunk tönkre tette.Légkondis.Törölközőt nem adnak,mikor én voltam nem volt szúnyog.Szóval nem rossz,és a tulaj is jó fej.Jó pihit,nekem sajjna lejárt.
Hahó emberek,hol vannak a nemrégen hazatérők,hogy válaszoljanak a kérdéseinkre
Sarti Holiday apartmannal kapcsolatban, keressen meg már valaki aki nemrég jött haza onnan