Sajnos már idén nem mehetek Görögországba de tervezem jövőre ismét elátogatok oda.Nagyon szeretnék elmenni kocsival Korfura.
Szeretném azok segitségét kérni aki már járt Korfun kocsival.
- Mennyi idő alat értek oda?
- Milyen költségek vannak + ba komp?
- Esetleg valaki tud olyan helyet ahol olcsó de jó a szállás.
Tudom korai kérdéseim de nem lehet elég korán kezdeni
Minden választ nagyon várok
Jövőre én (mi) is Korfut vettem (-ük) célba autóval, már lementettem 1 oldalt amin komp indulás és árak is vannak meg persze időpont hogy mikor indul. ( www.lefkimmilines.gr )
Bocs, hogy beleszólok, tudom, hogy nem nekem jött a válasz, de az ezekről a dolgokról itt már esett szó mondatra reagálva, nagyon nehéz érdemi dolgokat megtudni visszaolvasni.Én elkezdem, 20-30 oldalon keresztül alig volt érdemi infó, mert a magánjellegű levelezés a 3/4 része a hozzászólásoknak.... Javaslom, hogy Korfu témában is legyen egy összesítő hasznos infó oldal, hasonlóan az autóval Görögbe témakörnél, ahol JOX utal rá, hogy hanyadik oldalt keresse, aki ezek irán érdeklődik.Gondolom mindenkinek az ideje a legdrágább, azért köszi a hasznós tanácsokat, infókat mindenkinek. Nem reklamáció ez inkább kérés.....
Renault | #118375 | 2009-09-28 20:57:22 | Válasz a #118212. hsz-ra
Szia
Korfun te tudsz valami jó szállást ajánlani?
Esetleg tudsz valami jó nyüzsis helyet .
Nem akarok vitába belemenni, meg ez itt nagyon off, de...
Idézet:
Gondolom mindenkinek az ideje a legdrágább...
Ezt írod, de előtte még megkérsz minket (minket, hellaszosokat) arra, hogy csináljunk egy összesítést arról, hogy mit hányadik oldalon lehet megtalálni. Ezek szerint a mi időnk nem drága?
Én pedig azt gondolom, hogy ha valaki kb. 1 év múlva szeretne Korfura utazni, akkor biztosan van ideje visszaolvasni, vagy használni a keresőt, és elszöszmötölni a SAJÁT nyaralásával kapcsolatban.
A kérdésekkel nincs baj, de ha nem érkezik rá válasz, mert már senki sem akarja ismételni magát, akkor érdemes visszaolvasni.
A témát részemről lezártam, erről már sokan sokszor, sok helyen beszéltünk és szinte sosem jutottunk dűlőre...
Nem tudom elképzelni,.milyen módon lehetne egy ilyen "összesitőt" csinálni,mert szerintem emberfeletti munka...de értzem a problémádat,mert próbáltam már én is gyorsan keresni valamit és visszaolvasni 20-30 oldalt,és még 1-2 óra mulva sem találtam meg,amit kerestem...van ez igy.Én azt csináltam és javaslom neked is,a sok visszaolvasásnál már ki lehet szűrni,ki az a 2-3-4-5 ember aki az általad keresett kérdésre a legvalószinűbben tudna válaszolni.Irják nekik privit,keresd meg őket a KONKRÉT kértdéssel,biztosan hatékonyabb lesz,mint a fórum...mert geotnak teljesen igaza van,az ember nem szereti 10 oldalanként leirni ugyanazt...
Jaaj ,nem akarok én senkinek feladatot adni, csak jelezni akartam, hogy nem tud mindenki minden fórumban naprakész lenni. Én elkezdtem visszaolvasni, le is mentettem egy mappába a hasznos hivatkozásokat. Nyilván van aki sokkal tapasztaltabb, és több infója van Korfuról mint aki most vette célba ezt a szigetet , és még visszaolvasnia sem kell, attól segítséget, és nem letolást várnánk.
Köszi
üdv
Eduso
Renault | #118459 | 2009-09-29 19:44:06 | Válasz a #118389. hsz-ra
Megkérdezhetem ezt hogy siekrült összehoznod?
Autóval mész? Vagy repülővel?
Csak azért kérdezem, mert a Páromat szülinapjára (dec.7.) el szerettem volna vinni Korfura, de azt láttam, hogy télen lehetetlenség oda eljutni. Bp-Athén repülővel + busz Korfura és vissza elég macerás és drága megoldás a nyári ajánlatokhoz képest, ezért azt kilőttem.
Megkérdezhetem ezt hogy siekrült összehoznod?
Autóval mész? Vagy repülővel?
Csak azért kérdezem, mert a Páromat szülinapjára (dec.7.) el szerettem volna vinni Korfura, de azt láttam, hogy télen lehetetlenség oda eljutni. Bp-Athén repülővel + busz Korfura és vissza elég macerás és drága megoldás a nyári ajánlatokhoz képest, ezért azt kilőttem.
Kíváncsi vagyok nagyon te hogyan oldottad ezt meg
Előre is köszi a választ!
Szia
Szerintem vidle kocsival a párod
Nagy forgalomra nem kell számittanod a pályán.
Én 94 napot azért irtam mert sajnos a jövö évi beirás még nem lehetséges.Valojában még Kb 300 napom van vissza ami nagyon sok