Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 22 23 24 ... 72 73 74   >
Üzenet
  Hofelho | #225037 Üzenet | 2014-10-19 11:50:05 |
Ó, igen, az akciók... először jó lenne ha meglenne a repülő jegy,akkor tudom mikor érkezünk:) Vagy, lehet olyat, hogy stipi stopi szállás augusztus elejére , de még nem tudom pontosan mikor jövünk?
  Cofffos | #225035 Üzenet | 2014-10-19 09:29:53 |
A bookingon ,most épp akciózás van jövő augusztusra. Panormoson parti szállás 1hét/300 eur.

Napok óta keresem neked annak a szállásnak az oldalát, ahol mi voltunk, de nem találom. Pedig emlékszem rá, hogy mielőtt mi mentünk, láttam képeket róla. Amikor ott voltunk, akkor úgy kaptunk ott szobát, hogy odamentünk, és megkérdeztük. icon_smile.gif Még keresem, ha megtalálom, akkor idelinkelem.
Nekünk az egyik legjobb szállásunk volt.
  Hofelho | #225034 Üzenet | 2014-10-19 07:45:40 |
Szia rizigizi! Köszönöm a tippet:) Panormos-i szállást szeretnék, a férjem fővárosit:) A köves part jó pont Panormos mellett, a homokot nem kedveljük. Nagyon csábító,amit írsz:) Nem baj, ha nem pont a parton van, a lényeg, hogy ne fél órát menjek a strandig. Na jó, a vízig:) Nem feltétlen ragaszkodom a kiépítetthez, belemászom én a sziklákon át is:)
Skiathoson lehet hogy a főváros lesz... többen vélekednek utólag így,mint te. Nem lehet véletlen:)
Képeket nagyon szívesen fogadok, az egész szigetről, nem csak a szállásról. Töltöttél fel albumot?
Mivel mentetek?
  Rizigizi | #225030 Üzenet | 2014-10-18 19:39:41 | Válasz a #224991. hsz-ra Előzmény #224991
Kedves hofelho!

Idén Skiathoson és Skopeloson nyaraltunk. icon_smile.gif icon_smile.gif

Skopeloson ajánlanám neked a Katerina apartmant, mely Panromoson van. Bár nem tengerparti, de lenyűgőző környezetben van (olajfák, veteményes, függőágy, kis kápolna, kiülős helyek, mécsesek a kertben), a part kb. 5 perc séta. Emellett a házigazdák csodálatosak, nagyon kedvesek, segítőkészek, minden nap takaírtás, 2 naponta törölköző csere. Külön kis konyha fűszerekkel, egyéb hasznos alapokkal. Behűtött vízzel, házi sütivel, kenyérrel, kávékkal, teákkal, házi lekvárral vártak. Többször várt a hűtőnkben a házi termésből készített tál is. 40 euro/éjj/2 fő volt július második felében (bookingon keresztül). A srand itt köves, kristály tiszta, gyönyörű és nagyon gyorsan mélyülő. Gyalog távra van Milia, Kastani, Skopelos város kb. 25 perc busszal. Emellett a Milia strandon láttam a Milia apartmanokat, ezek szimpatikusak voltak, a strand csodás (Mamma Mia helyszín), az apartmanok erre néznek (miliaapartments.com). Tudok képeket küldeni a miénkről ha szeretnél.

Skiathoson is szerettenm a szállásunkat (Bellina studios Agia Paraskevin). Viszont ha újra arra a szigetre mennénk Skiathos városban szállnánk meg, mert akkor este ott a város gyönyörűsége, napközben meg szinte mindig máshol strandoltunk, így a város tökéletes kindulópont. Egyébként ez a szállás kb. 7 percre volt a parttól és 35 euro volt. Skiathoson amúgy inkább homokos strandok vannak.

Remélem tudtam segíteni, az biztos, hogy csodás nyaralás lesz. icon_lol.gif
  Hofelho | #224991 Üzenet | 2014-10-13 18:14:21 |
Cofffos, azt hiszem én nem vagyok ennyire bevállalósicon_smile.gif Helyben szállást keresni...aztán ki tudja. Egyenlőre nem találtam szimpatikusat, és ha nem is fogok, lehet hogy kockáztatok, és helyben keresek valamit:)
Augusztus elején tervezünk menni, én egy kissé fázós vagyok, ha vízről van szóicon_smile.gif Az idén nem fáztam Karpatoson, de pl. tavaly Kefalónián igen szept.elején...rajtam kívül persze senki nem vacogott:) Nem a tenger a hideg, ez tuti icon_lol.gif
, de inkább aug. elején mennék jövőre,olyankor még úgysem voltunk Göröghonban.
  Cofffos | #224799 Üzenet | 2014-10-01 20:18:00 |
Látom emlegettetek. icon_smile.gif

Bocs, hogy nem reagáltam eddig, rossz volt a gépünk. De úgy láttam, hogy mindent megbeszéltetek már. icon_smile.gif Érdemben nem is tudok mit hozzátenni. icon_redface.gif Talán csak annyi, hogyha májusban mentek, akkor a szállásfoglalást elég lenne ott helyben intézni. Jó kis olcsó szállások nem biztos, hogy fenn vannak a neten. Májusban szerintem nincs túl nagy tolongás még Skiatoson sem. Skopeloson júliusban sem volt.
  Hofelho | #224730 Üzenet | 2014-09-28 08:08:47 |
Köszönöm szépen! Mindent feljegyzeteltem, mindennel számolni fogok/fogunk. Nagyon hálás vagyok a segítségetekért, nem is reméltem, hogy októberre már körvonalazódhat, merre lehet megoldani a kijutást, és máris van több lehetőségicon_smile.gif A plusz információkról nem is beszélve...
Ha ez a nyaralás összejön-és ugye miért ne tenné- akkor lehet hogy egy új világ nyílik ki előttem ezer kis szigettel:)
Hála nektek, már nem érzem úgy magam, mint egy kisegér,akit kilőttek az űrbe, és csak azt tudja sajtot akar, de olyan távoli és elérhetetlen és zavaros...
  Bambusznád | #224724 Üzenet | 2014-09-27 20:46:18 | Válasz a #224723. hsz-ra Előzmény #224723
Simán lehetett több is, fő szezont nem nagyon tartottam szemmel icon_smile.gif
  Rollo | #224723 Üzenet | 2014-09-27 20:13:18 | Válasz a #224722. hsz-ra Előzmény #224722
Hm, látod én a 40-nél is drágábbakra emlékeztem. Köszönöm! icon_smile.gif
  Bambusznád | #224722 Üzenet | 2014-09-27 19:24:00 |
Persze, mindenképpen megéri, legalább meg lehet hosszabbítani a nyaralást egy picivel icon_smile.gif
Amiért csak felvetettem, hogy az olvstárs tudjon vele számolni.

Bergamo-Volos -ra, ha jól emlékszem arra az időre mikor néztem (szerintem szeptember volt), a minimum 19.99 körül volt, előtte azért inkább 40 € körüli árakra emélkszem.
  Rollo | #224721 Üzenet | 2014-09-27 18:59:56 | Válasz a #224720. hsz-ra Előzmény #224720
Ryanairnél 15 vagy 20 kg-os feladott csomagot lehet választani, nyilván eltérő áton. A kézik 35x20x20 és 55x40x20 cm-esek lehetnek.

Wizz air: 42x32x25 az ingyenes. Lehet pénzért nagyobb kézit, ez 56x45x25-ös. Súlykorlát nincs, csak annyi, h fel kell tudnod tenni a poggyásztárolóba. Feladott 32 kg lehet (ezzel a társasággal tudnál SKG-ra utazni).
  Hofelho | #224720 Üzenet | 2014-09-27 18:49:23 |
Bambusznád, rollo, köszi!

Nem, jövő évit én sem találtam, csak arra voltam kíváncsi mennyi nagyságrendileg kb. az ár és idő eltérés, gondoltam ez kiindulásnak jó lesz, álmodozzam-e egyáltalán repülőről végig-majdnem végig icon_smile.gif
No igen, a csatlakozás a másik kérdés, azt meg sem néztem,azzal majd akkor foglalkozom, ha már lesz menetrend,ezen az összes variáció tud bukni/vagy nyerni:)
A poggyászon már gondolkodunk, hogy egy nagyobb bőrönd elég-e kettőnknek ,mint amivel eddig jártunk. Főleg ha békatalpat is viszünk...az enyém picike, 33-as a lábam, de a férjemé 44-es:) Merthogy ruha nem lesz lesz sok, az tuti, ennivalót nem viszünk, jó lenne beleférni egybe. Igaz, a charter járat 15 kg-s csomagjánál a sima járatok többet engednek, ..és a kézi poggyász is egész jó tárhely, ha 8kg körül van limitálva. Nem vagyunk nagy pakolósak, általában nem viszünk többet 20-24 kg-nál a két bőröndben összesen, a kézi poggyászunk meg vagy 2 kg is szokott lenni:) De majd tartunk egy próba pakolást, szerintem egy bőröndünk lesz, két kézivel icon_smile.gif
  Rollo | #224719 Üzenet | 2014-09-27 18:43:09 | Válasz a #224717. hsz-ra Előzmény #224717
tényleg, emlékszem is, h írtad. viszont sztem ha az ár jó (te milyen árakra emlékszel?), egy éjt meg is ér bergamo, ha még nem járt ott az ember. Sőt, ha járt akkor is. icon_smile.gif
  Bambusznád | #224717 Üzenet | 2014-09-27 18:09:36 |
Csak egy picit icon_biggrin.gif
Na, de kicsit szűkszavúbb is voltam icon_smile.gif

De, hogy valami hasznosat is írjak, idén úgy emlékszem (mert nézegettem én is erősen ezt a Volos-t) meg kellett szállni visszafelé Bergamoban, nem passzolt sajnos a menetrend a budapesti géphez.
  Rollo | #224716 Üzenet | 2014-09-27 17:46:16 | Válasz a #224714. hsz-ra Előzmény #224714
csúnyán megelőztél icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 22 23 24 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu