Elolvastam az egész fórumot, de sajnos agia pelagia-ról semmit nemtaláltam.
Valaki volt már ott? azt tudom hogy a partol 5 méterre van egy homokpad sünikkel..) meg a neten található infókat végig böngésztem.
saját szervezésben megyünk, igy nem kell félni az esetleges becsödölt irodától..Sajnos csak 1 hétre futja (augusztus 28-tól), igy szantorinit kihagyom, de viszont amennyire lehetséges, bejárom a szigetet. Nem rohanok, de nem is vagyok az a vizparton napozós tipus. Inkább elmenni valahova ott szétnézni, megmártozni tipus.
Szállás nincs még, mert azt javasolták, ne foglaljunk elöre mert helyben a netes áraknál sokkal olcsobban kapunk, de valószinü hogy 2 naponta átköltözünk egyik végéröl a másikba. Igy könnyebb utazni, látni sokmindent.
Egy hónapja megvettük a repjegyet, aug 28-án megyünk hajnalban..
Magánúton szervezzük a dolgot, nem irodázunk.
Szállás cimem rengeteg van, épp ezért vagyok bajban.. ha 1 cim lenne nem lenne kérdés melyikbe.) akinek eddig mailt irtunk nem válaszol, már 2 hete várom a választ.
Lehet az lesz valahol heraklion környékén keresek 2 éjszakára, azt lefoglalom, a többi meg amerre éppen vagyunk. Mindenki mondja hogy akik nem hirdetnek neten, azoknál 20 € egy 3 ágyas szoba, mig neten 40 alatt nincs...
Antero | #10356 | 2006-07-01 11:56:45 | ...40 alatt nincs...