Szia andici!
Ez a beszólás övön aluli ütésként ért!!Így is be vagyok sózva,olyan mehetnékem van,te meg még cukkolsz is!!!
De majd eljön az én időm is,és akkor majd én cukkollak.(bocsi a tegnapi kiugrásért,dolgozni kellett menni hamarabb!!!)
Üdv:soma61
-----------------------------------------------------------------------
"nap mint nap egyre inkább Görögökké válunk,,
Üdv soma61!
Én már csak ilyen vicces lány vagyok!Most számolgatom mennyi pénz kell dínárban mennyi euro!Biztosítás zöldkártya intézés.Már csak nap van!Hamar elszalad,ha dolog van!
Igen mi már csak így megyünk autóval!Még be kell szereznem az útvonalat és az esetleges görögországi autópálya díjjakat!Hirtelen de sok mindent kell csinálnom!Ti buszoztok?
Igen mi már csak így megyünk busszal!Az az igazság hogy nincs autónk.Az asszonyom imádja a buszos utat,nem győzi a tájat lesni.Állandóan neki kell az ablaknál ülnie mert csak úgy jó!!
--------------------------------------------------------------------------
"Nap mint nap egyre inkább Görögökké válunk,,
Hello...itt a fecske...
Bocsi, de en is egyszerre szaladok haromfele, dolgozok, gyerekek, vizsgak (tanulok), keszulodes...szoval juni 26 elott lehet hogy nem bukkanok fel itt (akkor van az utolso vizsga).
Hogyan erdemes felmenni a varba? Mennyi a belepo? Meddig van nyitva?
Azt elhiszem...de ez aligha hatja majd meg a tanart a vizsgan...17-en erunk haza, es 19-en lesz 3 tantargybol, aztan meg 26-an az utolso...de higgyetek el: En is sokkal szivesebben irnak nektek a hireket, mint hogy tanuljak....
Senki se tud valamit a varral kapcsolatban?
Juniusban nem megy senki?
Van valahol lehetoseg internet hasznalatra? Gyerekekkel nem szivesen ulnek be internet kavezoba...netbookot viszunk, csak egy potya halozat hianyzik majd.
Van valami tuti tippetek, gyalog, gyerekekkel hova erdemes elsetalni? A var es Nei Pori tervben vannak mar.
Ja, es ha valamivel Andicinek segithetek: szabadkai vagyok...
Elhiszem hogy nem egyszerű így beosztani a dolgokat,hogy legyen mindenre időd.Én még sajnos nem voltam Platamonason.Hozzá legközelebb Nei Poriban voltam,de az is 1994.-ben volt.Én nem tudok olyat aki Júniusban menne!