Kicsit off talán, de:
Vivahellasz,
a kezdőoldalon a felső cimsor (hirek,beszámolók, fotóalbumok, időjárás stb. sora) jobb szélén van egy "utazás" fül, ha arra rámész, akkor azalatt van ilyen utazólista, ott megnézheted, hogy ki mikor megy és hová. Valamint itt van egy olyan is, hogy beirás, ahol Te magad is megadhatod az utazásod dátumát.
Remélem sikerült.
Még egy pár kérdés:
Milyen felszereltségű az Alexandros? Edények, hűtő stb.
Esetleg van szunyogháló?
Milyen most a szunyog helyzet. Voltunk egy párszor. Eddig még mindig megettek.
Mekkora a medencéje az apartmannak? Internetezni lehet? Tényleg 250m-re van a tenger?
Egy kicsit aggodalmas vagyok. Legalább is addig amíg oda nem érünk. Aztán már tök mindeggy minden, de addig...
Köszönök minden felvilágosítást!
Az Alexandros apartmanban van főzőfülke, hűtő. Edényekből, evőeszközökből alapfelszereltség van.
Ahányan mentek, annyi pohár, tányér, evőeszköz van.
Mi 2004-ben voltunk ott, földszinten voltunk és oldalt. Szúnyogháló szerintem csak az emeleten van. Nálunk bejárati ajtó volt, kis balkonnal.
A medence viszonylag nagy, lehet benne úszni.
A medencének kőlépcsője van.
A tenger közel van az apartmanhoz, pár percnyire.
Schibik, kérdésedre a válaszok:
- konyha felszereltsége olyan mint általában a többi helyen. Férőhelynek megfelelően, tányérok, evőeszközök, poharak, csészék. Edények: serpenyő, fazék, egy-két műanyag tál, tésztaszűrő. Hűtő természetesen van.
- szúnyogháló szintén van.
- medence normál méretű. Nem egy óriási, de lehet benne úszi. Fokozatosan mélyül. Van vizforgatója. Naponta fertőtlenítik. Az udvar tiszta, rendezett. Bőven vannak napágyak, műanyag székek.
A teraszok jó méretűek. Különösen a földszintiek jó tágasak.
- A tengertől való távolságot nem mértem le, de tényleg 250-300 m lehet.