Ami az árakat illeti, mi 5napra Suzuki Alto "open top"-ot béreltünk 150€-ért 188€ helyett, utána meg 4napra 120€-ért egy Kia Picantot 140€ helyett. Még olcsóbb lett volna ha előre 9napra bérelünk autót (243€, 27€/nap), csak szerettem volna quad-ot is, csak a végén máshogy döntöttünk. Nem voltam biztos benne, hogy ha a rendőr megállít a 300cm quad-dal és Én oda adom neki a "B"-s jogsim akkor nem büntet meg, mert a kölcsönzőben bérelhettem volna, simán oda adják.
Nézegettem Én is interneten és kértem is ajánlatot, de ha kint vagy akkor nagyobb kedvezményt tudsz elérni.
A Budgethoz úgy tudsz eljutni, hogy végig sétálsz a tengerpart menti úton Laganas irányába. El fogsz menni a Smart előtt is, és ha kicsit tovább mész az enyhén balra kanyarodó úton, jobb kéz felől találod, de ne tévesszen meg, hogy közvetlenül előtte egy parkoló lesz néhány bérelhető autóval, ez a Smart reklámja.
Sziasztok!
Szaisztok szeretnék csatlakozni közétek.Próbáltam vissza olvasni a fórumban.
Mi júli 24-én indulunk Laganasba.Valaki nyaralt a Vossos apartmanhotelbe?
Szivesen fogadnám a hasznos infókat.Szép napot mindenkinek.
Érdeklődnék, hogy megy esetleg valaki júli 24-től Argassiba? Mi a Dias-Zeus-szal megyünk és az Apollo apartmanhotelben lesz a szállásunk. Volt esetleg már valaki itt? Vagy Argassiban? Bármilyen infonak örülnék. Végigolvastam a fórumot és nem nagyon volt info Argassiról, bár a tengerpartjáról nem sok jót olvastam (nagyon keskeny, nem a legszebb és legtisztább), szóval most egy kicsit elbizonytalanodtam a választással kapcsolatban.
Eszembe jutott még valami, nem tudom, hogy ezen a fórumon olvastam-e az első magyar nyelvű Zakynthos útikönyvről, mely közvetlenül a szerzőtől: Hagymásy Szilvia, szerezhető be a következő e-mail címen: hsilvya@freemail.hu. Postaköltséggel együtt 2.700.- Ft, Zakynthoson is át lehet venni a reptéren, azt hiszem úgy 10.- euroba kerül. Már nagyon várom, jövő héten szálítják, ha valakit érdekel, majd tudok róla infót adni
Még annyit róla, hogy egy 100 oldalas füzetről van szó. Tele reklámmal és olyan közhelyes infókkal amit a neten bárki könnyedén megtalál. A fotók között van pár ami értékelhető de összeségében véve kidobtál az ablakon közel 3.000.-Ft-ot!
Én sem reklámozni akartam a könyvet, de mivel semmilyen más infót nem találtam könyv formájában, ami csak Zakynthosról szólna, azért gondoltam, hogy jó lesz. Egyébként pedig valakinek kimondottan bejött (nem ezen a fórumon olvastam), azért vettem meg látatlanban is. De már csak néhány nap és átveszem, akkor pedig megirom, hogy szerintem milyen.
Sziasztok!
Pénteken, 07.09-én jöttünk haza párommal, két hét után az Alykanas Beach apartmanhotelból. A Neckermannal voltunk repülővel Alykanasban. Ha bárkinek kérdése van és tudok, szívesen segítek.
Andi
Kedves Druszám-Andi55!
Ha lesz egy kis időd,irhatnál róla,milyen volt a part,bár már irták sokan,hogy kristálytiszta a viz,de megerősitésnek nem ártana és ha pár szót irnál az ellátásról,kajákról,magáról a településről,milyen benyomásaid voltak,sok-e a turista,tavernák stbstb,mi az,ami jó volt ill.nem,mindenre kiváncsiak vagyunk!
Előre is köszi.