Kamerán van még - át kellene konvertálni, hogy ki lehessen irni cd-re.
Pont most mondta, anyósom, hogy látni akarja, igy a hétvégén megint meg fogom nézni egyszer.
Az a helyzet, hogy tényleg végtelenül keveset láttam Thassosból - soha nem voltam még, hogy kétszer ugyanoda menjek vissza Görögországban - de igy most muszáj lesz. Szegény én, milyen sanyarú sors.
Ráadásul oda-vagy visszafelé Philippit is feltétlenül be kell iktatni.
Töltsd fel a Youtube-re, ott én is láthatnám
És nem muszáj, nyilvánossá tenni, ott sem, ha nem akarod.
Én is így küldtem az utastársaknak személyes videót. A mérete miatt, emilbe nem fért.
Csak Philippi, mert Kavalában már jártatok?
De egyéb szép helyek is vannak még arra.
Gyanítom, lehetne ott is bámészkodni, még néhány hetet!
Főleg Neked!
Nem Kavalát sem néztük még meg, azt is meg kell.
Csak Filippi az az ókori hely, amit tutira látnom kell. Meg Vergina, de az kicsit odébb van.
Épp most mutattuk meg a videot a családnak - akik még nem látták - és mindenki el volt ájulva a helytől. Először át kellene konvertálni, hogy a videorol átkerüljön a a gépre, aztán majd kezdek vele valamit.
Köszönöm az 5 pontot és örülök, hogy tetszettek a képek. Végre volt egy kis időm és sikerült – úgy látom, pont jókor, a tél kezdetén egy kis nosztalgiára - feltenni őket.
Még egyszer köszi a dícséreteket!
Sziasztok!Szeretném kérdezni járt-e már valaki az Apollon szervezésében a Pontios apartmanba?Nem igazán találok semmi hasznos infót az apartmanról!!Légyszi segítsetek!!!!!Autókölcsönzés nélkül lehet-e sok szép helyet találni kisebb távlatban?A Golden beach mennyire mélyül gyorsan,mert kicsi gyerekkel utaznánk,és nagyon nem mindegy!Esetleg hely i járatos buszközlekedés van -e valamelyik városba?Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:Jó tervezgetést kívánok mindenkinek a jövő nyárra!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=jcKHPc5QDu8
Ha megnézed a videókat és a fényképeket akkor biztosan melus16 -ra kattingass hiszen Ő a mi Thassos szakértönk.
Mikor mentek?
Szia!
Érdemes lenne befizetnetek majd pár fakultativ programra - mondjuk a hajókázásra - mert úgy sok mindent meg tudtok nézni, és nem utolsósorban Ági, az idegenvezető egy Tündér!
Úgy tudom mennek helyi járatos buszok is ide-oda, de hogy ez mennyire menetrend szerinti azt nem tudom.
A Golden beach - legalábbis ahol mi voltunk, a Skala Potamias résznél - nagyon-nagyon lassan mélyül, az pont gyerkőcöknek való.
Én ugyan nem laktam itt, meg nem hinném, hogy szakértő lennék, de azért segítek, amiben tudok.
Néhány tudnivaló az apartmanról: ITT
Ebben a fórumban találsz infókat, ha átolvasod az oldalt:ITT
Érdemes a az egész oldalt átolvasgatnod, mindent megtudhatsz Thassosról.
Ha kérdéseid lennének, választ találsz rájuk. https://thasos.hu/
A Golden Beach, véleményem szerint végig sekély, pedig jó nagy, teljes mértékben alkalmas a kisgyermekes fürdésre. A buszos utazgatás is lehetséges a szigeten, körbe-körbe mennek a járatok. Skala Potamia központjában fel lehet szállni, sokszor láttuk a kirándulókat. Személyes tapasztalatom nincs erről, mert mi autóval voltunk.
Azonkívül, ha nem béreltek járgányt, akkor mindenképpen ajánlom, hogy menjetek Ágival kirándulni, fakultatívra. Meg fogsz lepődni, mert különleges programok ezek.
Ja, és mindenképpen javaslom a beszámolók olvasgatást. Nem csak az enyémre gondolok, hanem másokéra is. Sok olyan is van, akik az Apollonnal utaztak. Ezen az oldalon, és a másikon egyaránt.
Jó tervezgetést, olvasgatást, bőven van időd az előttünk álló sötét napokon.
Nem mondom, hogy tuti naprakész, de a lényeg látszik.
+ azt olvastam valahol, hogy le is lehet inteni a buszt 2 megálló közt.
Ez a novemberi menetrend, ránézésre korrektnek tűnik.
Ezt a leintős módszert mi Thassoson nem tapasztaltuk, de attól még lehetséges, ahogy más görög helyeken is működik.
Mi láttunk olyat, akinek sikerült a leintős módszert. Egy kisgyermekes család a éppen Limenasban intett le egy buszt, a város szélén, és rögtön megállt nekik.
Pedig vannak buszmegállók, ott is mindig láttunk pár embert várakozni. Szerintem inkább a menetrendek pontosságával van a bibi, hol jön a busz, hol nem...mint a mesében.
Kétszer voltunk Thassoson a busz közlekedéssel nem volt gondunk.Általában a megállokban várakoztunk,nem intettük le a buszt.Viszont azt ajánlom,hogy ha tudjátok mikor megy a busz jóval előtte legyetek a megálloban,mert 1o perc ide vagy oda nem számit.Mi általában jó 2o perccel előbb kimentünk,s nem maradtunk le soha.S bizony volt olyan,hogy jó,hogy ott voltunk.Egyébként talán itt volt a legjobb a busz közlekedés,az összes utazásaink ideje alatt. Megy komp,szárnyas hajó Kavalába,azonkivül láttunk kishajó menetrendet is a kikötönél ,ami a környező strandra viszi az embereket.Nézzetek szét itt a fórumon,sokan szeretjük ezt a szigetet,lesz bőven jó tanács.Ha nem vágynánk ujra ,és arra,hogy ismeretlen helyekre menjünk,szivesen visszatérnénk.