Hát, ami azt illeti, az én elvárásaimhoz, még túl zsúfolt is Skala Potamia, főszezonban.
Épp ezért, illetve ezért is, voltunk utószezonban. Nekünk akkor volt tökéletes. És még ekkor is volt választék taverna-fronton. Bár, volt olyan, ami már lehúzta a rolót, arra a szezonra....
PierrKardán nagy jók a képeid! Skala Potamia nagyságrendileg olyasmi lehet mint Olympic Beach? A kisvonat hová közlekedik?
Szia!
Köszi a dicséretet, én úgy szoktam mondani, hogy inkább szeretek fényképezni, mint tudok A Skala Potamiaban készült képek nem kimondottan esti képek, szerintem amikor a szürkület kezd átmenni estébe, akkor lehet a legjobb képeket készíteni.
A kisvonat Skala Potamia és Skala Panagia között megy oda-vissza, érdemes egyszer kipróbálni.
Az Olympic Beach-es kérdést passzolom, ott még nem voltam...
Amúgy amikor azt írtam, hogy Skala Potamiában 8-10 étterem van, azt azért ki kell azzal egészíteni, hogy van 6-8 kávézó, meg 4-6 bár is, szóval egy esti lazításra van bőven hely
Szia Pierre,
a képek valóban nagyon jól sikerültek!
(off - idén merre mentek Görögföldön? esetleg újra Thassos? Ha nem, akkor inkább a dumcsiban ird meg )
Laca!
Ha Sartit keresed nem hiszem,hogy a uticélod Skala Potamia.Van minden,de nem Sarti hál' istennek.Akkor ha Thasos akkor inkább Limenas,vagy Limneária közűl válasz. Ez csak az én szerény véleményem csak azért,hogy ne nagyott csalódj. Még csak Olimpic Beachoz sem hasonlítanám teljesen más a kettő.A thassos.hu-n sok mindent elolvashatsz a szigetről a beszámolókban.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Nem hasonlítjuk sosem egyik várost a másikhoz. Ez csupán azért lehet hasznos, hogy tudjuk mihez mérni valakinek a véleményét.
Mert például lehet, hogy ami nekem kihalt az másnak nyüzsi.
Egyébként nagyon tetszik a Centrum partszakasz lassan mélyülő nagy homokos strandja mivel van egy 5 éves kislányom.
Kérdés:
Volt valaki az Apollonos Pontios Apartman-ba?
Az érdekelne, hogy mekkorák a szobák főképp a 3fős.
Valamint olvastam, hogy nem nagyon engedtek főzni ez most komoly?
Illet melyik irodának vannak még szállásai Thassoson?
Laca,
a centrum partszakasz akkor Nektek tökéletes lesz. Nagyon lassan mélyül a viz tényleg, jó hosszan be lehet sétálni, rengeteg ott a gyerekes a család. Ráadásul onnan minden elérhető közelségben van, ha netán strandolás közben szükségetek van valamire. (éttermek, boltok stb.)
Autóval mentek, vagy busszal?
PierrKardán, köszönöm a válaszod! Évek óta Thassost tervezzük, de eddig sajnos még nem jött össze, de azért gyüjtöm a hasznos infókat. Hátha az idén megadatik, hogy eljussak ide.
Bocsika! Tudom én is, hogy nem lehet összehasonlitani két nyaralóhelyet egymással. Mindössze nagyságrendileg gondoltam. Az is tudom, hogy valamennyi nyaralóhely más és más. Mindegyiket másért szerjük.
Az autóban az a jó, hogy bármikor bárhová el tudtok menni a szigeten, akár átruccani a fővárosba, akár más partot kipróbálni, akár kirándulni.
Nekünk ezért kell még most visszamenni, mert sok minden kimaradt tavaly, be kell pótolni.
segítsetek lszi!
Több helyen olvastam a gyalogútvonalról, ami Potámia végéből indul (piros túristajelzés) egy traktornyomvonallal, fel egészen az Ypsario csúcsáig. Állítólag ez a túra oda-vissza kb 8-10 óra gyalogosan, ami akár gyerekkel is teljesíthető (nem mintha lenne, csak el vagyunk tunyulva),
viszont a GoogleEarth szerint ez egy 34x2km-es (térképen) félkör alakú túra, ami gondolom nonsense.
Nem ismerné azt az utat? Vagy csak én vagyok béna?
Nincs esetleg egy útvonalképetek ehhez a túrához?
Igyekszem megszerezni ezt a könyvet: Walks in Northeast Thasos, abban ez is le van írva, ahogy a Vathyra vezető út és hasonlók (Kónyu, pl az útvonal Theologos és Kastro között):
tartalom
segítsetek lszi!
Több helyen olvastam a gyalogútvonalról, ami Potámia végéből indul (piros túristajelzés) egy traktornyomvonallal, fel egészen az Ypsario csúcsáig. Állítólag ez a túra oda-vissza kb 8-10 óra gyalogosan, ami akár gyerekkel is teljesíthető ...
Nem ismerné azt az utat? Vagy csak én vagyok béna?
Nincs esetleg egy útvonalképetek ehhez a túrához?
Előre is köszi szépen!
Mi megjártuk az utat. Az alábbi linken olvashatod a képes beszámolót róla:
Gyalogtúra az Ypsarióra